Происшествия

Чоловік у Корабельному районі зарізав товариша, не поділивши жінку

Сьогодні вночі до поліції з лікарні надійшло повідомлення про виявлення у будинку по вул. Вітрильна тіла 31-річного чоловіка із ножовим пораненням шиї.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Миколаївської області.

Поліцейські затримали 32-річного зловмисника на місці події. В оселі знаходилась і співмешканка загиблого. Спочатку громадяни намагались запевнити правоохоронців, що домовласник вже прийшов поранений, але, заплутавшись у показах, розповіли як усе було насправді.

Виявилось, що затриманий нещодавно оселився у потерпілого та його 43-річної співмешканки. Напередодні усі разом розпивали алкоголь та у якусь мить між чоловіками виникла сварка через жінку. З’ясовуючи з ким у стосунках вона перебуває, зловмисник вдарив ножем домовласника, а знаряддя злочину викинув.

Співмешканка викликала швидку для постраждалого, а чоловік вигадав свою історію для поліції.

Раніше судимий за тяжкий злочин місцевий мешканець був затриманий у порядку ст. 208 КПК України. Йому повідомлено про підозру у вчиненні умисного вбивства (ч. 1 ст. 115 КК України), що карається позбавленням волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

[do_widget id=text-16]

 

Нагадаємо, ми писали: Убийство в Николаеве: муж и жена вместе пили, поссорились, и он засадил ей кухонный нож в сердце

Читайте новини першими

Связанные статьи

9 комментариев

  1. ???? Один мертвий , інший у в'язниці а не поділена жінка дістанеться комусь третьому , можливо навіть вже завтра . Чи варта була була жінка ( вона навіть не дружиною чоловіка була ) , щоб через неї позбавляти життя людину ?

  2. не варта - это точно, но на мозги влияние сильное оказала - раз разум потеряли

  3. Глянуть бы глазком на эту "знойную Жозефину" 43 лет... Из за которой такие страсьти

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button