Общество

"Зимние вкусняшки": команда "Бібліоледі" провела майстер-клас для вихованців інтернату у Корабельному районі

Напередодні зимових свят, як ніколи, хочеться робити добро. Ось і команда «Бібліоледі» (працівники дитячої бібліотеки №8 (розташованої по пр. Корабелів, 12), учасники Миколаївського Новорічного благодійного марафону «Верим в чудо, творим чудо!») побувала в школі-інтернаті №6 (Корабельний район) з кулірнарним майстер-класом. Про це розповіла на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook бібліотекар і учасник команди — Лілія Полковніченко:

«У житті людина робить різні справи: добрі і не зовсім добрі, погані і зовсім жахливі. Зазвичай вона бажає іншим добра. Та інколи забуває про всім зрозумілу істину: чини добро!

Учасники благодійного марафону «Верим в чудо! Творим чудо!» — бібліотекарі Бібліотеки для дітей №8 міста Миколаєва — команда під назвою «Бібліоледі» провели кулінарний майстер-клас «Зимние вкусняшки» для вихованців Інтернату №6 для слабочуючих дітей. Виготовляли ялинкові шишки. Діти старанно виліпляли пірамідки з солодкого тіста, потім прикріпляли ряд за рядом шоколадні хлоп’я, завершальний етап — притрусити цукровою пудрою готовий смаколик. Шишки вийшли насправді зимові, неначе їх притрусило снігом у зимовому лісі.

Діти залишились задоволені від своєї кулінарної майстерності.

Якщо ти можеш подарувати дитині хоч краплинку своєї доброти, подаруй, вона залишить її в серці назавжди!»

[do_widget id=text-16]

 

Нагадаємо, ми писали:

«Библиоледи» из Корабельного района ломают стереотипы своей работы;

«Карамельную вечеринку» устроила команда “Моряч-ОК” для воспитанников интерната №2 в Корабельном районе (ВИДЕО)

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button