Общество

Якщо Ви сильна духом людина... Корабельний РВК пропонує навчання у закладах Міністерства оборони України

Якщо Ви сильна духом людина, прагнете самовдосконалення, впевнені у собі, готові розпочати самостійне доросле життя – то ця інформація для Вас!

Прискорений розвиток суспільства, глобальні зміни в середовищі безпеки, нові виклики та загрози у військовій сфері поставили перед суспільством завдання щодо радикального реформування вітчизняного війська, створення боєздатних, мобільних оптимальних за кількістю озброєння та чисельністю особового складу військових частин, які б відповідали вимогам сьогодення. Чільне місце в цьому складному процесі відведено офіцерському корпусу – еліті вітчизняного війська.

Якщо Ви мрієте безкоштовно отримати вищу освіту, мати гарантоване працевлаштування, гідне грошове забезпечення, можливість стрімкої кар’єри, бажаєте мати соціальний і правовий захист для себе та членів своїх сімей, вступайте до військових навчальних закладів Міністерства оборони України, до військових навчальних підрозділів вищих навчальних закладів України, військових коледжів сержантського (старшинського) складу вищих військових навчальних закладів.

Для цього Вам необхідно зробити 10 кроків:

1. Обрати навчальний заклад, де Ви мріяти навчатися, та військову спеціальність.

2. Звернутися до районного (міського) військового комісаріату, де Вам нададуть інформацію щодо оформлення особової справи кандидата для вступу до військового навчального закладу, інформацію щодо переліку предметів, з яких необхідно зареєструватися для проходження зовнішнього незалежного оцінювання якості освіти.

3. Зареєструватися у Центрі оцінювання якості освіти для проходження зовнішнього незалежного оцінювання з предметів, що відповідають умовам прийому до обраного навчального закладу.

4. Надати у військовий комісаріат документи, що необхідні для комплектування Вашої особової справи.

5. Успішно пройти іспити з ЗНО (мінімальна кількість балів з кожного предмету – 100).

6. Пройти медичний огляд в районному військовому комісаріаті з метою визначення Вашої придатності для вступу до військового навчального закладу.

7. Прибути до обраного навчального закладу.

8. Успішно пройти психологічне тестування.

9. Успішно здати залік з фізичної підготовленості (підтягування, біг на 100 м и на 3000 м).

10. Пройти заключний медичний огляд військово-лікарською комісією.

Якщо Ви успішно пройшли всі 10 кроків, вітаємо Вас! Ви – майбутній офіцер Збройних Сил України!

Корабельний РВК

[do_widget id=text-16]

 

Читайте новини першими

Связанные статьи

3 комментариев

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button