Общество

У казкову лабораторію новорічних снів потрапили гості Дитячого центру у Корабельному районі

Ура! Знову на свято в Дитячий центр! Саме так виспівувала не одна дитина із багатодітних сімей, дітей, які потрапили в складні життєві умови, та дітей  із сімей переселенців із зони  АТО, що мешкають у Корабельному районі міста Миколаєва.

Читайте також:
У Корабельному районі мешкають
близько 400 багатодітних родин,
в яких виховується більше 1000 дітей

І не даремно раділи хлопчики й дівчатка, адже у п’ятницю, 22 грудня, вони ввійшли не тільки до великої святкової зали, але й у казкову лабораторію новорічних снів, яка зачарувала, захватила танком, грою, тобто усім набором доброго новорічного настрою. А щоб діти могли отримати солодкі подарунки від Діда Мороза,  традиційно  потурбувалась   адміністрація Корабельного району Миколаївської міської ради. Голова адміністрації Олександр Миколайович Цуканов та його заступник Луцька Алла Валентинівна особисто до початку вистави перевірили, чи вчасно доставили подарунки та побажали дітям, які очікували на свято, приємного перегляду вистави, добре відпочити та зміцнити здоров’я в зимові канікули.

Після перегляду  новорічної  казки  всі діти отримали подарунки з цукерками та печивом. Вручаючи подарунки, начальник відділу з гуманітарних питань адміністрації Корабельного району Богдан Ірина Іванівна та головний спеціаліст відділу Гайворонська Валентина Анатоліївна щиро бажали дітям радості, веселих канікул та, звісно ж, міцного здоров’я.

[do_widget id=text-16]

 

А свято вирувало, змінювалося забарвленням, видихало дитячим захватом, летіло доброю славою містом. Так і буває, коли за справу беруться професіонали із ДЦ позашкільної роботи Корабельного району (директор Т.Г.Турчак), тобто із закладу, відомого в Україні своїми традиціями у творчому зростанні дітей. Тримаються вони на твердому переконанні, що діти вміють все. То й у новорічній виставі «Подорож дитячими снами» саме так і сталося у веселій,  яскравій формі.

На сцені виступали юні таланти – вихованці  гуртків Дитячого Центру. Дарували радість гуртківці танцювальних  колективів «Денс-шоп» (кер. І.А Білявська.) та «Кураж» (кер. Пруднікова Н.О.). Святкові пісні презентували діти «Народного художнього колективу» вокального об’єднання «Відлуння» (кер. Антоніна та Адріана Шевченко). Високу акторську майстерність показали культорганізатори закладу Ірина Хрипко та Ольга Паніна, а також Мельниченко Вікторія та Ситнікова Тетяна, випускниці  Дитячого Центру, а нині студенти Миколаївського коледжу культури та мистецтв (директор Мицик С.В.), які зараз проходять практику у своєму улюбленому закладі.

Глядачі ж радо зустріли і традиційних казкових персонажів новорічних свят Снігуроньку та Діда Мороза, і нових — місіс Сліпп, Магістра сновидінь, Колбу з чарівними снами та разом з ними стали мрійниками. Всі хитросплетіння сюжету все ж привели їх у Новий рік, що обов’язково принесе їм чимало радощів та перемог у їх реальному дитячому житті, яке отримало таку щедру порцію позитиву під час Новорічних свят у ДЦ позашкільної роботи Корабельного району.

Двері ж ДЦ відчинені для всіх, хто бажає змістовно проводити своє дозвілля, сповнене добрими, корисними справами, знаннями, радістю, подорожами, конкурсами, знайомствами з новими друзями!

Творчий колектив закладу бажає всім миколаївцям та гостям міста  у Новому році миру та злагоди!

Марія Полупанова, керівник гуртка «Школа журналістики»
ДЦ позашкільної роботи Корабельного району м. Миколаєва

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button