Общество

Баба Яга з Кікіморою, цигани й Дід Мороз... Учні ВПУ та шкіл Корабельного району влаштували концерт до Нового року (ВІДЕО)

У четвер, 21 грудня, учні майже всіх шкіл Корабельного району разом з Державним навчальним закладом «Вище професійне училище №7 м. Миколаїв» відзначали наближення Нового року в Миколаївському міському палаці культури «Корабельний».

Ініціатором цього заходу було ВПУ №7. Також у святкуванні взяли участь школи №№ 1, 29, 33, 40, 43, 44, 47, 48, 49, 54 та економічний ліцей №1.

«Хай лунають жарти всюди. Тут зібрались веселі люди. Танці, вірші, пісні, сміх прозвучать отут для всіх!» — такими гаслами розпочалася святкова подія.

Директор ВПУ №7 Людмила Криницька підвела підсумки року та привітала усіх присутніх з новорічними святами.

«Я дуже рада вітати молодь Корабельного району. І училища, і школи, і всі, хто просто завітав до нас — батьки і родичі, безумовно, наші колеги-педагоги загальноосвітніх навчальних закладів, ми вдячні, що ви підтримуєте наш проект «Співдружність у дії: нове оточення – нові можливості»

Ми всіх вітаємо з майбутніми святами: з Різдвом Христовим, Новим роком, бажаємо наснаги, здоров’я, успіхів. І щоб ваші хороші думки збулися, і всі ваші ідеї і задумки теж були реалізовані… Бажаємо, щоб все, що є найкраще в цьому світі, було саме навколо вас — наші молоді люди! Ви подивіться, скільки всього ще треба зробити, а молодь Корабельного району — найпотужніша сила, яка з Миколаївської області. Україна вас, безумовно, чекає!» — сказала Людмила Григорівна.

Все святкове дійство проводили не професійні конферансьє, а звичайна молодь. Особливого гумористичного настрою додавали дівчата, переодягнені в казкових героїв: Бабу Ягу та Кікімору, які проводили різні конкурси та нагороджували переможців цукерками.

Не обійшлося на святі і без циган, які пройшлися по залу та погадали на майбутнє, на долю всім охочим.

Звісно, завітали у гості і Дід Мороз зі Снігуркою, щоб привітати всіх та побажати усього найкращого.

«Границі талантів безкраї. Життя молоде тут кипить. Як музика в залі заграє — в танок ноги просяться в мить», — з хореографічними постановами виступали учні ЗОШ №40  та №49.

Вокальними виступами присутніх порадували студентка Вищого професійного училища №7 Наталя Шевчук, педагог-організатор школи № 29, школярки Альона Марковецька, Аміна Цой та інші.

Із захоплюючим номером, від якого у глядачів перехоплювало подих, виступила вихованка циркової майстерні школи №1 ім. Ольжича.  Світлана Отіпяк продемонструвала свою вправність, виконуючи складні акробатичні елементи без страховки на канатах.

[do_widget id=text-16]

 

Після концерту всі охочі залишилися для фотосесії біля ялинки з Дідом Морозом та Снігуркою.

На питання журналіста «Корабелів.Інфо», чим запам’ятався рік, що минає, одна з педагогів сказала:
«Діти – креативні, щасливі та відкриті».

Тож нехай джерело цього щастя ніколи не вичерпається! З наступаючим Новим роком!

Ярослава Шевчук

Читайте новини першими

Связанные статьи

3 комментариев

  1. Баба яга кикимора цыгане и дед мороз
    Все как в верховной раде тока там они без грима

  2. Вроде как культурный просвет, но выделять на культуру нужно значительные средства, иначе вся молодеж будет отсюда утекать. Останутся одни пенсионеры, живущие с мечтой об СССР и дешевой колбасе.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button