Общество

Усім юнакам 2001 року народження належить з’явитися до призовної дільниці для приписки, - Корабельний РВК

Відповідно до статей 1, 14 Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу” та статей 2, 27 Закону України «Про місцеві державні адміністрації”, у січні–березні 2018 року в Корабельному районі буде проводитись приписка громадян України 2001 року народження до призовної дільниці Корабельного району міста Миколаєва.

До призовних дільниць щороку приписуються громадяни, яким у рік приписки виповнюється 17 років. Приписка проводиться районними військовими комісаріатами за місцем проживання.

Відповідно до постанови КМУ від 7 грудня 2016 року № 921 «Про порядок організації та ведення військового обліку призовників і військовозобов’язаних», з метою ведення персонального обліку призовників і військовозобов’язаних державні органи, підприємства, установи та організації зобов’язані складати і подавати щороку до 1 грудня до районних (міських) військових комісаріатів списків громадян, які підлягають приписці до призовних дільниць (додаток 3 до Постанови).

Керівникам, які не виконали вимоги ПОСТАНОВИ, станом на 12.12.2017 року, в термін до 28.12.2017 року надати списки юнаків 2001 року народження, які підлягають приписці до призовної дільниці, а у разі відсутності таких — необхідно надати письмове підтвердження до Корабельного райвійськкомату.

Громадянам без військово-облікових документів ускладнюється вступ до навчальних закладів, отримання диплому, працевлаштування, реєстрація місця проживання, виїзд за кордон і т.п.

Довідка за телефоном: 64-53-00.

Корабельний РВК

[do_widget id=text-16]

 

Читайте новини першими

Связанные статьи

6 комментариев

  1. вот та самая профессиональная армия!
    не хочешь в армию - получи проблемы вступления в вузы, трудоустройством и т.д.

    весело правда?

    1. Порошенко - @уйло, пусть своего сынка приписывает. Армия должна быть профессиональной, точка. Солдаты должны получать хорошие деньги за службу. На теперешних солдат без слез смотреть нельзя, в "контрактную" армию идут одни селяне, так как в селе работы нет..

  2. Войны нет , а ребят на смерть кидают с армии ! Взяли и побежали , пусть лучше срок отмотают , живыми останутся !

  3. Вот когда прекратится бойня за бизнес олигархов, тогда можно будет поговорить и о патриотизме. Но у палки всегда есть два конца - уметь держать в руках оружие всегда пригодится. Но не каждый рожден воином, в основном призывники это пушечное мясо.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button