Общество

«Дістав цей безлад: псують і крадуть… А охорона спить?» — не довго радував дітей «Лінкор» у Корабельному районі

Жителі Корабельного району в групі «Зробимо Разом Миколаїв Краще» в соцмережі Facebook просять звернути увагу на факти псування й крадiжки майна спортивно-iгрового комплексу “Лінкор” у Корабельному районi м. Миколаева, який був урочисто вiдкритий 14.07.2017 р. бiля СКПБ “Водолiй” та скейтмайданчику.

«…А саме: викраденi одна лавка, штурвал (руль) кораблика, крiплiння тренажерiв, крiплiння лавок, альтанок, тим самим все пiдготовлено для подальшоi крадiжки.

При цьому бiля спортивно-iгрового комплексу розташований оперативний пост охорони (службове авто ВАЗ 2109 держ. № ..6-81 НК). Що роблять (не роблять) спiвробiтники цiєі охорони пiд час несення служби?

Якщо крадiжки вiдбуваються у них перед носом (можливо, вони у змові з крадiями). Ними зламаний обмежувальний стовбчик перед в’іздом на стоянку біля скейтмайданчику, щоб на службовому авто, особливо в нічний час, по бруду в погану погоду по газону під’ізджати до будівлі, яку вони охороняють біля спортивно-iгрового комплексу. Стовбчик встановлений для обмеження в’iзду на стоянку великовантажного транспорту, який тут нiколи не стоїть. Окрiм них це нiкому зробити. За що вони отримають заробітну платню? За те, що сплять?

Вже дiстали цей безлад, погане вiдношення людей до чужого майна, тому просимо запобiгти подальшiй крадiжцi i вiдновити все так, як воно було у день вiдкриття спортивно-iгрового комплексу, а також прийняти вiдповiднi заходи до спiвробiтникiв охорони», — йдеться у повідомленні, до якого прікріплені відповідні фото.

[do_widget id=text-16]

 

Нагадаємо, ми писали: В Корабельном районе торжественно запустили “линкор”

Связанные статьи

11 комментариев

  1. Камеры наблюдения в городе нужны, тогда и преступность значительно снизится.
    А тем что воруют территорию общественного леса на Маяке и строят там дворцы камеры не помогут. Когда будут рассмотрены все факты захватов? Где исполнительная власть чтобы возвратить награбленное в собственность Народа?!

      1. Тюремные камеры нужны для тех кто ворует миллиарды. А для вандалов достаточно камер наблюдения, иначе как ты их поймаешь. А вообще «какой народ такие и бояре».
        В цивилизованных странах тоже встречаются случаи вандализма, но редко. Если бы не было камер наблюдения, возможно намного больше. Плюс возпитание и менталитет, но этим должны заниматься власти, воспитывая молодежь и всё общество. А не подавая пример как нужно воровать.

  2. Да этот линкор уже своровал наши деньги. Он стоил больше миллиона грн. — Поделите на 40т. населения Корабельного — получается больше 25-50 грн. взяли с кармана каждого. 90 процентам людей эта халабуда никогда не понадобится. 50-70% жителей даже не видели ее. Делайте выводы сами на что уходят налоговые деньги. И это все с позволения людей.
    Информации предостаточно о коррупции — выводов ноль.

    1. тоесть разве не русал площадку сделал?а если нет то почему символы на корабле русала

    2. да и собсыенно русал 1мил вложил а провителбство 200тыс , прежде чем говорить узнай подробней , да и такие места нужны , а не рыгаловки . видемо ты мал и глуп , и без семьи. по тыоеиу лцдше пиынуху бы зделали ?

    3. да и твок жмодство насчет 25-50грв добивает, видемо ьы и решил возврощать себе свое тыря скамейки

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button