Происшествия

Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка в Корабельному районі

Раніше повідомлялось, що 11 грудня до поліції звернулась мешканка Миколаєва із заявою про те, що у своїй квартирі по вул. Станіславського вона виявила тіло 64-річного квартиранта із тілесними ушкодженнями.

 Убийство в Корабельном районе: женщина
обнаружила труп своего квартиранта

За вказаним фактом слідчі розпочали розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ознаками ч. 1 ст. 115 КК України «Умисне вбивство», що карається позбавленням волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

19 грудня оперативники Корабельного відділу поліції затримали 36-річного підозрюваного у скоєні вказаного кримінального правопорушення, родича заявниці, коли він повернувся додому за речами. Відомо, що раніше чоловік вже притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення корисливого злочину.

Зі слів затриманого, того дня між ним і постраждалим виник конфлікт на побутовому ґрунті, під час якого зловмисник наніс потерпілому декілька ударів ножем в область шиї.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Миколаївської області.

Зловмисник був затриманий поліцейськими у порядку ст.208 КПК України, слідчими йому вже повідомлено про підозру, а судом розглядається питання щодо обрання чоловіку міри запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Розслідування триває.

[do_widget id=text-16]

 

Нагадаємо, ми писали:
Убийство в Николаеве: муж и жена вместе пили, поссорились, и он засадил ей кухонный нож в сердце

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button