Происшествия

Усю ніч разом пили, а потім посварилися: у Вітовському районі чоловік зарізав "товариша по чарці"

20 грудня о 10:00 до поліції надійшло повідомлення від громадянина про те, що у будинку мешканця Вітовського району виявлено тіло 39-річного чоловіка.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Миколаївської області.

На місце події прибула слідчо-оперативна група Вітовського відділення Корабельного відділу поліції ГУНП в Миколаївській області. Зі слів заявника поліцейські встановили, що вранці йому зателефонував родич та попросив терміново прийти.

Коли той прибув, зловмисник зізнався чоловіку, що вночі до нього в гості прийшов односелець, із яким вони разом усю ніч розпивали спиртні напої та посварились. Під час конфлікту домовласник схопив ножа та наніс «товаришеві по чарці» декілька поранень, а на ранок, зрозумівши, що накоїв, вирішив про все розповісти родичеві та викликати поліцію.

Поліцейські затримали 46-річного селянина в порядку ст. 208 КПК України.

Слідчі розпочали кримінальне провадження попередньо за ознаками ч.1 ст.115 КК України «Умисне вбивство», санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

За узгодженням із прокуратурою вирішується питання щодо повідомлення чоловікові про підозру у вчиненні злочину та обрання міри запобіжного заходу.

Встановлюються усі обставини події. Триває слідство.

[do_widget id=text-16]

 

Нагадаємо, ми писали: 36-летний мужчина забил до смерти своего собутыльника в Корабельном районе

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button