Общество

Янгол і чортик завітали разом із Святим Миколаєм до вихованців інтернату в Корабельному районі

19 грудня, у День святого Миколая – найбажанішого свята для дітлахів – для учнів Миколаївської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату №6 за ініціативи адміністрації Корабельного району творчий колектив міського палацу культури «Корабельний» організував та провів благодійну виставу «Святий Миколай іде – подарунки несе!»

До дітей, які разом із вчителями та рідними зібралися у затишній актовій залі навчального закладу, завітали у гості Янгол – вірний помічник святого Миколая Чудотворця, і Чортик.

Герої розповіли глядачам невеличку історію про Миколу Угодника, а потім Янгол і Чортик пограли з учнями школи-інтернату у рухливі ігри.

Яскраві творчі вітання надсилали усім учасники художньої самодіяльності ММПК «Корабельний»: Марія Щедрова із циркової студії «Баттерфляй» подарувала чудовий акробатичний номер під назвою «Хранителі часу», а Ксенія Семьонова й Анастасія Русіна, солістки зразкового ансамблю сучасного танцю «Жемчужина» виконали гарні композиції «Есмеральда» та «Метелик».

І ось зазвучали фанфари, і до зали увійшов сам Святий Миколай. Чудотворець привітав дітей та дорослих, побажав усім міцного здоров’я, мирного неба та щастя.

Приємним сюрпризом для святого був виступ творчого колективу «Bezslov» (керівник – Оксана Андрєєва) у складі вихованців школи-інтернату №6. Вони виконали дві хореографічні постановки: «Путь, длиною в жизнь» та «Один вдома».

“Достать до своей мечты”: особая философия необычного
творческого 
коллектива «Bezslov» (ВИДЕО)

Насамкінець свята Миколай-Чудотворець пограв із дітьми та роздав їм солодкі подарункові набори.

Про це повідомив Максим Коровай, заступник директора з культурно-масової діяльності ММПК «Корабельний».

[do_widget id=text-16]

 

«Директор Миколаївської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату №6 Наталія Байтемірова  від імені усіх учнів та педагогів закладу освіти подякувала Аллі Луцькій, заступнику голови адміністрації Корабельного району, та Олексію Чебану, директору міського палацу культури «Корабельний» за подароване дітям свято, гарний настрій та приємні, позитивні емоції», — сказано у повідомленні.

Читайте новини першими

Связанные статьи

6 комментариев

      1. / до чого цей коментар? /

        Як на мене дуже правильний коментар .

        В Индии обезьян ловят способом похожим на тот , которым поймали путлера . В посудину с узким горлом прикрепленную к дереву икладут банан . Жадная обезьяна хватает банан но сжатую в кулак руку не может вытащить через тонкое горло , даже когда к ней приближается охотник . :-) Вот так же с "бананом" - Крымом .

        1. Вассцыль тонко разбирается в Индийских обезьянах, но то что он Украинская обезьяна ему не понять, он уже давно сидит на американском прянике проглотив его, а охотник дрючит Васыля в с..раку... це и е американьска демократия для Васылив.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button