Общество

Старшокласниць у Корабельному районі прямо в школі навчали правильно накладати макіяж

Багато дівчат хотіли б пов’язати свою роботу з сферою моди, дизайну – і в цьому випадку варіантом може стати професія візажиста. Візажист – це в першу чергу, художник, який малює не на полотні, а на обличчі або тілі; віртуоз стильного образу справжньої особистості.

В рамках проведення «Тижнів професійних майстер-класів», на базі Миколаївської загальноосвітньої школи №47 в понеділок, 18 грудня, була проведена презентація «Візажист» для учениць 10-х класів за участю майстра виробничого навчання Миколаївського професійного ліцею сфери послуг Караманової Ганни.

Караманова Ганна розповіла про визначення кольоротипу людини, ази візажу (корегування і зорове поліпшення контуру обличчя, що виконується за допомогою різноманітних косметичних засобів), новітні методи та стилі навчання під час семінарів, майстер-класів. Поінформувала, що професія візажиста з’явилася порівняно недавно, тому основне навчання фахівці отримують на практиці.

Робота візажиста складається з двох етапів: коректування і поліпшення контура обличчя за допомогою макіяжу. Мода постійно змінюється, тому при накладенні макіяжа, візажист зобов’язаний враховувати не тільки індивідуальність клієнта, але й відображати напрями моди, підкреслюючи загальний стиль особи – стиль одягу і вміння поводити себе в суспільстві.

Шляхом майстер-класу Корабельний районний центр зайнятості та Миколаївський професійний ліцей сфери послуг надали можливість учням хоч на декілька хвилин відчути себе справжніми творцями краси.

[do_widget id=text-16]

 

Нагадаємо, ми писали:
Оберіг, Вінні-Пух, родинні галстуки… Школа у Корабельному відзначає свій 65-річний ювілей (ВІДЕО)

Читайте новини першими

Связанные статьи

4 комментариев

  1. Лучше бы старшеклассниц научили не курить на переменах, не материться, и читать иногда книги вместо сообщений в телефоне...

    1. "Молодцы" - накрасили всех девочек одним набором кисточек и управились как будто так и надо - никакой гигиены. Хоть направляли умываться "моделей" перед нанесением макияжа? А то проснутся девочки с конъюктивитом на утро и думай потом кто от кого перед новым годом подцепил эту заразу...

  2. В эпоху всеобщего купи-продай упаковка приобретает решающее значение. Чтобы вещь хорошо продавалась, она должна хорошо выглядеть. Плохо только то, что очень часто за красивой упаковкой скрывается дешевка или подделка.

  3. Ну это как бы азы
    А набраться опыта можно тренируясь на пьяном спящем трудовике
    Если есть ещё такой феномен в наше трезвое время

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button