Происшествия

Поліцейські вилучили у мешканця Вітовського району наркотичні речовини майже на 30 тисяч гривень

До співробітників управління протидії наркотиків ГУНП в Миколаївській області надійшла інформація, що мешканець одного з сіл Вітовського району зберігає наркотики за місцем свого мешкання.

Отримавши дозвіл суду, поліцейські провели санкціонований обшук у домоволодінні зловмисника та вилучили наркотичні засоби.

Так, на горищі будинку 40-річного чоловіка, поліцейські виявили ящик з листям рослин коноплі, а в самій будівлі знайшли скляну банку, яка була наповнена вже готовою для вживання сумішшю, а саме – канабіс.

Зі слів господаря, небезпечні речовини він зберігав та вирощував виключно для власного вживання.
Вилучене направлене на дослідження до Миколаївського НДЕКЦ МВС України.

Слідчим підрозділом Вітовського відділення поліції розпочато кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 309 КК України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту», санкція якої передбачає накладення штрафу від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або виправних робіт на строк до двох років, або арешту на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк.

[do_widget id=text-16]

 

Наразі очікуються висновки фахівців, після чого буде вирішуватися питання щодо притягнення зловмисника до відповідальності. Триває слідство, — повідомляють у відділі комунікації поліції Миколаївської області.

Читайте новини першими

Связанные статьи

3 комментариев

  1. Лучше бы ловили распространителей тяжелых наркотиков. Посадить этого несчастного планокура за то что накосил на огороде какой-то дикой половы и курит её? Есть доказательство что он продавал?
    А настоящие наркоторговцы как продавали так и будут продавать тяжелую наркоту за откаты.
    Так же как ловят мелких коррупционеров-взяточников, а серьйозные коррупционеры всегда остаются на воле. С головы нужно начинать, а не мылить нам глаза.

  2. Курение конопли нарушает память и умственное восприятие. В развитых странах выписывается докторами людям страдающим эпилепсией или нарушенной нервной системой.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button