Общество

"Робити дітей щасливішими - наше заповітне бажання". У школі в Корабельному районі відкрилась книжкова лабораторія

Книга – невичерпне джерело знань і відданий друг, який супроводжує нас з самого раннього дитинства.

Про людину можна багато сказати з огляду на те, які книжки вона читає, що є в її особистій домашній бібліотеці.

Педагогічний колектив Миколаївської школи № 29 вже не один рік збирає свою особисту бібліотеку. В ній вміщені як сучасні посібники, так і книги, які вже стали класикою літератури і педагогічної думки. Кожен вчитель приносить до школи книжки, які його захоплюють, надихають, чи просто подобаються, щоб з ними могли познайомитись всі бажаючі.

Частенько в школі влаштовуються літературні вечори для вчителів і батьків, а також для всіх бажаючих розширювати свій кругозір, рости, розвиватися, отримуючи нові знання і цікавий досвід.

«Вчора день став для нашого вчительського колективу особливим. Завдяки підтримці Міжнародного інституту інтегрального розвитку — IIID, проекту «Інтегральне лідерство в освіті» і Катерині Ясько ми отримали дорогоцінне поповнення в нашу педагогічну бібліотеку. 36 найкращих книжок, кожна з яких несе безцінні знання і методики для розбудови Нової української школи, тепер знаходяться на відстані витягнутої руки.

В Україні поки лише 20 шкіл мають такі книжкові набори. Варто відмітити, що половину книжок вже встигли розібрали читати наші вчителі, бажання знати більше і робити дітей, їхніх батьків та й взагалі все оточення щасливішими, будуючи «Школу щастя» – наше найзаповітніше бажання», — розповіла директор школи №29 Лариса Грицюк у соціальній мережі facebook, опублікувавши пост під назвою «У школі № 29 відкрилась книжкова лабораторія».

«Ми щиро дякуємо всім, хто доклав зусилля до створення ініціативи «КнигоНУШ» і особисто Катерині Ясько за те, що не просто обіцяєте, а на справді кожним своїм вчинком змінюєте освіту України на краще», — йдеться у підомленні школи на сторінці Управління освіти Миколаївської міської ради.

Нагадаємо, ми писали: Миколаївська школа № 29 стала учасницею литовсько-українського проекту «Інтегральне лідерство в освіті»

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button