Общество

У Миколаєві стартував соціальний рух підтримки поліцейських "ТонкаСиняЛінія"

В Миколаєві стартував соціальний рух «ТонкаСиняЛінія». Головна мета концепції — підтримка поліцейських.

Започаткували рух у США. Перебуваючи з робочим візитом в одному з великих міст штату Техас — Х’юстоні, начальник Департаменту Миколаївської патрульної поліції  Євген Жуков почув цікаву історію:

«Власника мережі піцерій настільки вразила загибель офіцера поліції від куль злочинця, що він вирішив віддати всю виручку з продажі піци за день сім’ї загиблого. Того дня замовлень було стільки, що кур’єри не встигали їх доставляти — суспільство згуртувалось і таким чином продемонструвало підтримку сім’ї загиблого офіцера та поліції в цілому.

До доброї справи долучились офіцери поліції, які у свій позаробочий час розвезли всю піцу. Усю виручку, а це 324 000 доларів, передали сім’ї загиблого офіцера».

Зображення «ТонкаСиняЛінія» було на автомобілях, у деяких закладах та навіть просто на будинках. Виявилось, що це символ, який демонструє підтримку та довіру громадян США до поліції.

14 жовтня рух стартував у Київі за ініціативою засновника «Pizza Veterano» Леоніда Остальцева на базі закладів «Veterano Group».

7 грудня запуск «ТонкаСиняЛінія» відбувся в Миколаєві, і першим закладом, який підтримав поліцію, став ресторан «ОМЕРТА». Відтепер у закладі патрульні поліцейські зможуть замовити собі швидкий обід , який заздалегідь їм приготують після їхнього дзвінка, скористатись знижками, які були розроблені спеціально для поліцейських, також завітати на каву в теплу, дружню обстановку. Начальник патрульної поліції Миколаєва Максим Ахрамєєв подякував власнику закладу Олені Нойнець:

«Нам дуже приємно, що «ОМЕРТА» запропонувала підтримати ініціативу. Ця підтримка є дуже важливою, адже бути на варті спокою громадян – це головна наша задача, які ми виконуємо з гордістю, бувають моменти які виявляються нелегкими, але з такою підтримкою ми здатні на багато чого».

Принципи руху «ТонкаСиняЛінія».

Принцип перший: Я не порушую закон свідомо.
Принцип другий: Я допоможу патрульному поліцейському, якщо це буде необхідно.
Принцип третій: Символом «тонкої синьої лінії» я висловлюю повагу до патрульного поліцейського та очікую поваги до себе.

Начальник вручив працівникам ресторану символ руху, якому одразу знайшли його почесне місце. Сподіваємось, що «ТонкаСиняЛінія» у даному закладі — це тільки початок розвитку цього руху в нашому місті. Така підтримка надихає та надає сили та віри, що разом ми зможемо змінити наше місто на краще! — повідомляє Патрульна поліція Миколаєва.

Нагадаємо, ми писали: Драки, семейные скандалы, лежащие на улицах пьяные… Пасхальный день в Корабельном районе глазами патрульных

Читайте новини першими

Связанные статьи

6 комментариев

  1. Как обратиться в полицию, Так Толку ноль. Интересно если среди нас те, кому полиция реально помогла? Не буду всего подробно описывать, но как-то пришлось обратиться точка по вызову приехали и сказали сразу ну вы же знаете что вашим делом никто не будет заниматься? Я спрашиваю А чего же тогда приехали Ну Вы же вызвали нас. Мы обязаны отреагировать ...

    1. Вам просто сказали правду! Было бы лучше если бы Вам лапши навешали, что вся полиция все бросит и будет решать ваши глобальные проблемы?

  2. Граждане, вы неправильно трактуете функции полиции. Это орган создан государством не для защиты граждан от граждан, а для защиты государства от граждан. Но, поскольку, полиция финансируется гражданами, этот орган делает вид, что он их защищает. Впрочем, это касается и других государственных структур.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button