Общество

Дебют молодого вчителя у школі Корабельного району: гімнастика для мозку та язика, вистава та пісні на уроці...

Вчитель початкових класів Миколаївської школи № 49 (розташована у мкрн Балабановка) Людмила Іванова провела відкритий урок літературного читання «Народна пісня».

Про це повідомляє прес-центр навчального закладу.

«На уроці школярі активно працювали: виконали вправу на розвиток правої та лівої півкулі головного мозку, разом з язичком зробили гімнастику, декламували вірші, розіграли невеличку виставу, вчилися правильно і свідомо читати, передаючи інтонацією почуття і переживання головних героїв.

Людмила Валеріївна використовувала активні та інтерактивні методи навчання. Учні навчалися виділяти головну і надлишкову інформацію, порівнювати і структурувати навчальний матеріал, планувати свою діяльність під керівництвом учителя, вислуховувати і об’єктивно оцінювати іншого, вести діалог, організовувати навчальну взаємодію в групі.

Разом з тим застосування технології групової роботи, технології співробітництва сприяло формуванню знань учнів по темі уроку, і мета була досягнута. Урок супроводжувався мультимедійною презентацією, яка давала дітям багато цікавої та корисної інформації та позитивний настрій.

[do_widget id=text-16]

 

Слід зазначити, третьокласники сприйняли відкритий урок з ентузіазмом. І це не випадково: урок подарував дітям можливість показати себе, свої знання, поглянути інакше на свій творчий потенціал. Підсумком уроку стало виконання дітьми української народної пісні», — йдеться у повідомленні.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button