Общество

"На сцені виникла пожежа": відбулися навчання на базі колишнього Будинку Культури

Було розгорнуто роботу штабу на пожежі, залучено додаткові сили й засоби...

Цей материал також доступний

28 листопада 2017 року співробітники Головного управління  ДСНС України у Миколаївській області провели тактико-спеціальні навчання на базі бізнес-центру «Металург Півдня» (колишнього Будинку Культури Металургів), розташованого у Корабельному районі м. Миколаєва.

За своїм функціональним призначенням об’єкт належить до адміністративно-громадських і створений для проведення культурно-масової роботи. Його пожежну небезпеку становить значна кількість горючих матеріалів: наявність у залі для глядачів дерев’яних меблів, дерев’яна підлога сцени, чимало  приміщень для зберігання декорацій.

За тактичним задумом навчань, в сценічній частині концертного залу виникла пожежа, створилася загроза розповсюдження полум’я на глядацьку залу. На момент прибуття першого підрозділу ДСНС площа пожежі складає 72 кв.м, в будівлі залишилося 5 працівників, які не можуть самостійно вийти в безпечну зону.

Адміністрація та персонал об’єкту повідомили про пожежу за телефоном «101», провели евакуацію людей з приміщень, а також приступили до гасіння вогню первинними засобами пожежогасіння. Черговими караулами  Державних пожежно-рятувальних частин,  в першу чергу, організовано пошук людей, які не встигли вийти у безпечну зону та гасіння  умовної пожежі.

Розгорнуто роботу штабу на пожежі, та залучено додаткові сили й засоби.

[do_widget id=text-16]

 

Загалом у навчаннях були задіяні 35 чоловік особового складу та 11 одиниць основної та спеціальної техніки ДСНС України, — повідомляє ГУ ДСНС України у Миколаївській області.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button