Происшествия

Підліток угнав майже десяток мопедів у Корабельному районі, залишених біля під’їздів будинків або магазинів

14-річний мешканець Вітовського району уганяв транспортні засоби у Корабельному районі міста Миколаєва, які були залишені власниками біля під’їздів будинків, супермаркетів або магазинів. Спочатку мопеди котив подалі від місця паркування, а потім з’єднував дроти замку запалювання та тікав.

Протягом місяця неповнолітній викрав більше шести мопедів марок «PUMA», «HONDA» та «SUZUKI», які потім розбирав вдома та продавав по запчастинам.

Оперативники розшукали підлітка, який викрадав мопеди миколаївців.

Поліцейські вилучили у юнака два транспортні засоби, які він ще не встиг розкомплектувати, та деталі від декількох інших мопедів.

Слідчими Корабельного відділу поліції за вказаними фактами проводиться розслідування кримінального провадження, розпочатого за ознаками ч.2 ст.289 КК України «Незаконне заволодіння транспортним засобом», карається позбавленням волі на строк від п’яти до восьми років з конфіскацією майна або без такої.

 

[do_widget id=text-16]

 

Відомо, що іноді підліток діяв не сам, а йому допомагав раніше судимий 24-річний брат. Він нестиме відповідальність і за вчинення угону, і за втягнення неповнолітнього у злочинну діяльність, — повідомляє відділ комунікації поліції Миколаївської області.

Нагадаємо, ми писали: Угнав авто від супермаркету в Корабельному районі, та «заглох» на ньому… Тепер злочинець має відсидіти у в’язниці 3,5 роки

Читайте новини першими

Связанные статьи

6 комментариев

    1. Нет Паша, он кандидат в ВР. Там все с этого начинали, теперь законы пишут.

  1. Писаки-недоконані журналісти! Нема в українсткій мові слова "угнав". Соромно читать. Не перший раз, до речі.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button