ОбществоПолитика

"Синдром Рамзана Кадирова" діагностували у голови Миколаївської ОДА Олексія Савченка (ВІДЕО)

«Сенсація!
Голова Миколаївської ОДА Олексій Савченко — загублений у дитинстві брат Рамзана Кадирова! Болівуд вже працює над сценарієм!» 

Так підписано в youtube гумористичному відео, у якому Майкл Щур розповідає про «відносини» Миколаївського губернатора і голови Чеченської Республіки.

Автор висміює та соромить Савченка за те, що той копіює поведінку відомого прихильника Президента РФ, що зазіхає на цілісність України.

«У голови Миколаївської ОДА Олексія Савченка діагностували рідкісне для України відхилення — синдром Рамзана Кадирова…

Нещодавна до президента Чечні приїхали гості і подарували йому Айфон Х. Не минуло і тижня, як до Олексія Савченка також приїхали гості і подарували йому… Айфон Х. Кадиров відмовився від телефону і запропонував віддати його переможцю поетичного конкурсу на кращий вірш про Путіна. Савченко теж від телефону відмовився і також пообіцяв його за кращий вірш (ні, слава Богу, не про Путіна) про Миколаївщину…» — розповідається у сюжеті.

А завершується він словами:

«Айфони мені не давай.
Дякую, сам зароблю.
Мені тільки хочеться, хай
Голова Миколаївської ОДА більше не копіює Рамзана Кадирова хоча б під час війни з Російською Федерацією!…»

[do_widget id=text-16]

 

Нагадаємо, ми писали: Губернатор — плагиатор? Алексей Савченко прочитал николаевцам чужое стихотворение, объявив себя его автором

Читайте новини першими

Связанные статьи

3 комментариев

      1. Вы верите что у Савченко есть мозги? Савченко это просто магнитофон воспроизводящий то, что на него записали в Киеве бандиты из БПП. Какие мозги, о чем вы?

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button