Общество

"Подаруй життя!" - у Миколаєві відбудеться щорічний благодійний аукціон

11 листопада 2017 року о 14:00 в обласному художньому музеї імені В.В Верещагіна відбудеться Другий щорічний благодійний аукціон «Подаруй життя». Організатор аукціону — Миколаївський обласний благодійний фонд «Сприяння дітям» (керівник — Олена Легка).

Мета аукціону —  зібрати кошти для придбання нового медичного обладнання, а саме шейкеру для тромбоцитів у відділення онкогематології Миколаївської обласної дитячої лікарні вартістю 307 тисяч гривень.

Придбання такого медичного обладнання дозволить проводити лікування онкохворих дітей за допомогою високодозної хіміотерапії у відділенні онкогематології Миколаївської обласної дитячої лікарні. На сьогоднішній день, коли рахунок життя онкохворої дитини йде на хвилини, доводиться за кожною порцією крові відправляти машину швидкої допомоги з відділення до Станції переливання крові. Не можна так ризикувати дитячим життям.

Минулого року на кошти, зібрані на Першому благодійному аукціону картин було придбано медичне обладнання для дитячого відділення Миколаївської обласної офтальмологічної лікарні на суму 166 тис. грн.

Гості  аукціону: Лейла Тисячна (дитячий врач-гематолог) та пацієнти, які війшли у ремісію Єва Гайдар (6 років, лейкоз) та Ярослав Омельчук ( 4 роки, лейкоз).

На цьогорічному благодійному аукціоні «Подаруй життя» представлені найкращі роботи відомих миколаївських художників Валентина Мєркулова, Ірини Чайки, Світлани Стасюк, Олени Тєрнової, Ірини Квєтки, Вікторії Ряснянської, Анастасії Андрієвської-Чумак, Інни Савенко, Василя Нікітіна, Дмитра Артима, Тетяни Рябенко, Ганни Стефановської, Світлани Завтури, Олександри Партеки, Тетяни Дердей та інших. Крім того представлені роботи майстрів з Києва Андрія Чеботару та Романа Селівачова, Катерини Лємешевої з Ізмаїлу, Єгора Дуліна з Лисичанська, Анни Чілі з Одеси.

Усього у благодійному проекті прийняли участь 42 митця. Передано понад 70 робіт. Важливо, що свої роботи художники надали абсолютно безкоштовно.

Тематика робіт різноманітна. На аукціоні будуть представлені пейзажі, натюрморти, інтер’єрні живописи,  виконані у різноманітних авторських техніках. Зокрема пленєрні пейзажі, написані в Очакові, Харчатовці, Мігії.

Ознайомитися з картинами-лотами можна до 10 листопада у Виставковій залі (вул. Нікольська, 54, вхід з Соборної) або на сторінці фонду detimk.com.ua/art.

Благодійний аукціон «Подаруй життя» відбудеться 11 листопада 2017 року о 14-00 в обласному художньому музеї імені В.В Верещагіна (вул. Велика Морська, 47).

Чекаємо на вас! Давайте разом подаруємо життя дітям!

Організатор аукціону Легка Олена

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button