Происшествия

Під час земельних робіт у селі Лимани чоловік знайшов мінометну міну

4 листопада групою піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління ДСНС України у Миколаївській області знищено боєприпаси, які виявлені на території області напередодні.

Про це повідомляє ГУ ДСНС України у Миколаївській області.

Так, в с. Лимани Вітовського району, під час проведення земельних робіт, чоловік виявив мінометну міну часів минулих війн калібром 82 мм, про що одразу ж сповістив рятувальників.

У м. Миколаєві по вул. Електронна Інгульського району, під час прогулянки, чоловік знайшов артснаряд калібром 85 мм. Про небезпечну знахідку чоловік повідомив до Служби порятунку за номером «101».

Всі боєприпаси знищені фахівцями ДСНС шляхом контрольованого підриву.

«Шановні громадяни! У разі виявлення предмета ззовні схожого на боєприпас негайно сповістіть відповідні служби за номерами «101» та «102». Ні у якому разі не допускайте до місця події сторонніх осіб до приїзду фахівців! Не проводьте ніяких дій із знахідкою — це може призвести до його вибуху і як наслідок травмування, або навіть до загибелі!», — йдеться у повідомленні ГУ ДСНС.

Нагадаємо, ми писали: В Корабельном районе г. Николаева возле мусорных баков нашли танковый бронебойный снаряд времен Второй мировой войны

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button