Общество

Із кожного кабінету доносилися смачні запахи: ліцеїсти у Корабельному районі влаштували благодійний ярмарок

Виховувати учнів у дусі благодійництва: милосердними, добрими, чуйними, щиросердними, небайдужими до чужого болю, завжди готовими підтримати у важку хвилину, розрадити в біді – одне із завдань педагогічного колективу Миколаївського економічного ліцею №1.

Про це повідомляє прес-центр ліцею.

«Тому благодійний осінній ярмарок уже став традиційним у нашому ліцеї. Не став винятком і цей рік. З ранку 27 жовтня ми відчули підготовку кожного класного колективу до цього дійства. Із кожного кабінету доносилися смачні запахи. Такий захід згуртував усю ліцейну родину — учнів, учителів і батьківську громадськість. Захід виявився дуже цікавими, бо до нього готуються і дорослі, і діти. Ліцей у цей день нагадував вулик. Тут пропонували не тільки страви української національної кухні, а і французької та середньоазіатської. Усе свіженьке, тому що адміністрація стежила за дотриманням санітарно-гігєнічних норм. І все це відбулося весело і гамірно.

Усі кошти в сумі 3151 грн. були перераховані на рахунок благодійного фонду «Діти – наше майбутнє» для участі у Всеукраїнській благодійній акції «Допоможи солдату — захисти Батьківщину».

Благодійність дійсно є найбільшим виявом гуманності, бо саме завдяки цій людській здатності — безкорисно прийти на допомогу іншим — у цьому світі не зникає добро», — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше ми писали: «Мы — вместе». Жители Корабельного района пришли на помощь 4-летнему николаевцу Илье Невеселому

Читайте новини першими

Связанные статьи

2 комментариев

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button