Происшествия

Семеро осіб, серед яких 4-річна дитина, постраждали в ДТП на Миколаївщині

Сьогодні близько 06:00 на 299 км автодороги «Київ – Одеса» поблизу смт. Криве Озеро сталася дорожньо-транспортна пригода за участі автомобілів «Mercedes-Benz Vito» та «Камаз».

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Миколаївської області.

Внаслідок зіткнення транспортних засобів постраждали 23-річний водій мікроавтобусу та його шестеро пасажирів віком від 27 до 42 років, серед яких чотирирічний хлопчик. З тілесними ушкодженнями різного ступеню тяжкості потерпілі були доставлені до медичного закладу Кривоозерського району.

Розпочато кримінальне правопорушення попередньо за ознаками ч.1 ст.286 КК України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами», санкція якої передбачає покарання у вигляді штрафу від двохсот до п’ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або виправних робіт на строк до двох років, або арешту на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Встановлюються усі обставини дорожньо-транспортної пригоди, призначено проведення експертиз.

Нагадаємо, ми писали: Возле Николаева семья из Широкой Балки попала в аварию: 4 пострадавших, в том числе 6-летний ребенок

Читайте новини першими

Связанные статьи

2 комментариев

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button