Блоги

Боротьба за скасування антинародного «зонування» триває. Казакова на стороні «латифундистів»? Савченко знає, що в нього землю «віджимають»?

23.10.2017 р. відбулось чергове засідання у Миколаївському окружному адміністративному суді (суддя Гордієнко Т.О.) щодо скасування сумнозвісного Рішення від 11.08.2016 р. Миколаївської міської ради (відповідач), яким було затверджено План зонування міста, що суперечить Генеральному плану та дозволяє знищення зелених зон, забудову берегів тощо. Позивачем виступає прокуратура. Від громадськості участь бере Дерев’янко І.А., адвокати Михайлов Г.Б., Кошевенко О.О.

Для суспільного контролю прийшли активісти та депутати міськради.

Обов’язки міського Голови вже виконує Секретар міської ради Казакова, але агресивна позиція на відстоювання інтересів «латифундистів», а не більшості містян, незмінна. Представляти ММР прийшло аж два адвокати, і вже в шостий раз за півроку не виконано ухвалу суду щодо надання необхідних доказів (письмові зауваження та варіант Плану «зонування», що знаходиться у відповідача). А це є кримінальний злочин. Також для затягування було внесене нове клопотання, про залучення у якості третьої особи управління архітектури.

Почався розгляд справи по суті. Представники міськради гаряче почали доказувати, що суперечність Плану «зонування» Генеральному плану забудови міста, Лісовому та Водним кодексам не має не яких юридичних наслідків. Що зміна цільового призначення земель не впливає на форму власності (треба акцентувати увагу на слові «власність»). В такому разі, а чому ММР (де й засідають самі найбагатші землевласники, або їх близькі друзі) так відчайдушно встає на захист цього антинародного Рішення?

Не таємниця, що «зонінг» надає можливість передачі земельних ділянок з комунальної та державної власності в приватні руки, з побудовою об’єктів нерухомості.

І хочеться звернутися до Голови Миколаївської обласної державної адміністрації Савченко. Рекреаційні зони відносяться до компетенції ОДА. Після прийняття відповідного Рішення ММР рекреаційні території змінюють цільове призначення та підпадають під компетенцію міськради. Так, доречі, десятки рішень судів в тому числі Верховного суду постановляють, що соснове урочище «Жовтневе» (ліс «Маяк») належить Державі, а міськрада знов підгребла його під себе, обозначив, як зона «Ж-1» (житлова забудова). Так, що, Олексій Юрійович, будь ласка, прийміть відповідні заходи.

26.10.2017 року о 13:45 у Центральному районному (суддя Дірко) розпочнеться слухання щодо порушення кримінального провадження проти посадових осіб Миколаївської міської ради, які не виконали Ухвалу Адміністративного суду та не надали докази, що витребовувалися.

Центральний суд (адреса: вул. Декабристів, 41/12) — вхід по провулку з вул. Пушкінської, що починається напроти залізничного технікуму, у сторону вул. Декабристів.

УВАГА! Приходимо для громадського контролю!

Ідеолог українського націоналізму Ярослав Стецько:

«Наша революція – всенародна, йдемо з народом, який тісно поєднує справу соціяльного визволення із національною незалежністю».

Попередні дописи по темі:

«Зонування» Миколаєва — антинародне і на користь «дерибанщикам»

Миколаївська міська рада практично визнала протизаконність «зонування» Миколаєва, але в суді стверджує протилежне

Суд за скасування «антинародного» «зонування» триває. Відповідачі саботують процес

Хто стає на сторону антинародного зонування міста? Чути прізвища родин Вадатурських, Пеліпас-Глонзи, Бергман та інших

«Чергове засідання суду за скасування антинародного «зонування». Проектування коштувало 600 000 грн»

Миколаївська міська рада практично визнала, що зонування недолуге — 2. «Хотєлки» Пеліпаса-«Мультіка»-Бергмана?

Голова ГО «Комунальна самооборона» Деревянко І.А.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button