Общество

"Аби не накликати до свого порога біду": рятувальники провели рейд серед одиноких пенсіонерів у Корабельному районі

На сьогоднішній день найпоширенішою причиною пожеж у житлі являється саме необережне поводження з вогнем. Тому працівники Служби порятунку систематично проводять інформаційно-роз’яснювальну роботу серед громадян задля уникнення пожеж й гибелі на них.

Про це повідомляє ГУ ДСНС України у Миколаївській області.

Так, 19 жовтня співробітники Головного управління ДСНС України в Миколаївській області разом з представниками соціальної служби провели ряд профілактичних бесід серед одиноких людей похилого віку у приватному секторі Корабельного району м. Миколаєва.

Під час розмов фахівці ДСНС довели до відома мешканців невтішну статистику гибелі людей під час пожеж в житлі та пояснювали, що при використанні саморобних приладів опалювання, печей, електричних та газових приладів, треба бути вкрай обережними аби не накликати до свого порога біду.

«Тільки Ваше відповідальне ставлення до правил протипожежної безпеки захистить Ваше життя та власну оселю від знищення» — наголошували рятувальники під час рейду.

На згадку про зустріч, ДСНСівці вручили людям профілактичні листівки із зазначенням правил безпечного поводження й закликали їх неодмінно дотримуватись.

Нагадаємо, ми писали: Восемь пожарных тушили частный дом в Корабельном районе

Читайте новини першими

Связанные статьи

2 комментариев

  1. В даному контексті українською правильно написати - САМОТНІ пенсіонери а не одинокі . :-)

  2. Слова "одинокий" и "самотній" в украинском языке являются синонимами. Правильно написали.
    Молодцы, хорошее дело делают.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button