Общество

Відділення соціальної реабілітації дітей-інвалідів у Корабельному районі планують відкрити вже у І кварталі 2018 р.

Згідно планів на наступний рік, які вчора, 19 жовтня, у сесійній залі Миколаївської міськради під час звіту озвучив Сергій Бондаренко, директор департаменту
праці та соціального захисту населення, у І кварталі 2018 року планується відкриття відділення соціальної реабілітації дітей-інвалідів міського центру соціальної реабілітації у Корабельному районі за адресою вул. Новобудівна, 1.

В 2018 г. планируют открыть в Корабельном районе филиал Центра соцреабилитации
детей-инвалидов «Цветик»-«Семицветик»

З міського бюджету вже виділено 400 000 грн. на придбання меблів, реабілітаційного обладнання та проведення ремонтних робіт.

Для дітей з особливими потребами будуть надаватися послуги ранньої соціальної реабілітації, соціальної реабілітації, професійної орієнтації, педагогічні, соціально-побутові, психологічні, корекційно-розвивальні, логопедичні, зоотерапія, глинотерапія, музичний розвиток, фізичний розвиток, лікувальна фізкультура, транспорті послуги.

У результаті кількість дітей, які відвідуватимуть Центр по вул. Пограничній, 13, збільшиться на 30 осіб, а реабілітаційні послуги у відділені Корабельного району будуть отримувати 30 дітей з інвалідністю.

У відділенні Корабельного району та у міському центрі соціальної реабілітації дітей-інвалідів по вул. Пограничній буде встановлено нові ігрові майданчики, з метою покращення умов для отримання реабілітаційних послуг, — йдеться у звіті директора департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міськради.

Нагадаємо, ми писали: Як у Корабельному піклуються про одиноких людей, інвалідів та дітей-сиріт, — розповіли на нараді в райадміністрації

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button