Происшествия

Чоловіка, що вночі викрав "мобільник" у жінки біля "АТБ" у Корабельному районі, суд покарав штрафом

09.10.2017 року у Корабельному районному суді міста Миколаєва суддею Оленою Кутурлановою було винесено вирок за матеріалами кримінального провадження щодо обвинувачення у крадіжці раніше не судимого, працюючого за усною домовленістю, неодруженого уродженця м. Миколаєва.

Розглядаючи цю справу, суд встановив, що 27.07.2017 року (приблизно о 01:00) обвинувачений, перебуваючи біля супермаркету «АТБ», розташованого у місті Миколаєві по пр. Богоявленському, 342/5, керуючись раптово виниклим умислом на заволодіння чужого майна, викрав мобільний телефон «Samsung G 700 F» вартістю 5463 гривень, що належить потерпілій. З місця вчинення злочину обвинувачений зник з викраденим майном, розпорядившись ним на власний розсуд, чим заподів потерпілій матеріальну шкоду на згадану суму.

Вказані дії обвинуваченого кваліфіковані за ч. 1 ст. 185 КК України як таємне викрадення чужого майна (крадіжка).

31.08.2017 року між потерпілою та обвинуваченим була укладена угода про примирення.

«Суд переконався, що укладення угоди сторонами є добровільним, тобто не є наслідком застосування насильства, примусу, погроз або наслідком обіцянок чи дій будь-яких інших обставин, ніж ті, що передбачені в угоді», — зазначається у вироку.

Враховуючи наведене, суд ухвалив:

«Визнати винуватим у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 185 КК України, та призначити останньому покарання у виді штрафу у розмірі 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 850 гривень.

Речовий доказ по кримінальному провадженню, а саме: мобільний телефон «Samsung G 700 F», що належить потерпілій та знаходиться у неї на зберіганні, залишити володарці.

Вирок може бути оскаржений до Апеляційного суду Миколаївської області через Корабельний районний суд м. Миколаєва протягом 30 днів з дня його проголошення.

Читайте новини першими

Связанные статьи

4 комментариев

    1. "володільці- это украинское слово?"

      Да просто тупым неукам лень было словарь открыть , вот они и воспользовались электронным переводчиком . Вместо слова "ВОЛОДАРЦІ" - следовало написать "ВЛАСНИЦІ" .

      P.S. Неучей отправить на Володарского ( созвучно) . :-)

  1. Извращают ридну мову как хотят
    Ещё интересно переводят слово водитель
    Понятно что в переводе будет водий
    А по телеку в передаче криминальной говорят керманыч видимо от слова кермо
    Я вообще сначала думал что это отчество от какого то редкого имени
    Если перевести обратно получится рулеваныч от слова руль
    Или ещё кермувальнык вообще капец это рулевальник получается
    То есть по аналогии выходит что я Умывальник от слова Ум ха ха ха ха ха ха

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button