Общество

Фінальне свято для учасників програми літнього читання-2017 відбулося в дитячій бібліотеці Корабельного району (ВІДЕО)

У бібліотеці для дітей №8 (пр. Корабелів, 12)  28 вересня відбулося фінальне святкове нагородження учасників Програми літнього читання – 2017, яка називалась «Літні змагання у Книжковій країні».

Кожного літа  бібліотека запрошує читачів до участі у Програмі літніх читань. Цього року знов змагались читачі відділу книгообміну та сімейного читання бібліотеки – учні 1-х, 2-х, 3-х та 4-х класів шкіл Корабельного району.

В цьому році у програмі  взяли участь 98 учасників – читачів бібліотеки:

МЗОШ №1 – 36 учнів, МЗОШ №54 – 36 учнів,
МЗОШ №33 – 11 учнів, МЗОШ №48 – 7 учнів,
МЗОШ №43 – 2 учня, МЗОШ №40 – 3 учня,
МЗОШ №29 – 1 учень, МЗОШ №47 – 2 учня

 

Ляльковий  хлопчик на ім’я «Піношка», якого дуже полюбили маленькі читачі, став головним героєм Програми літнього читання – 2017.

«Піношка» — герой однієї  з найдобріших і повчальних казок «Пінокіо», написав її Карл Коллоді. Книга завоювала любов дітей і дорослих своєю щирістю, навчила добру і чесності, допомогла багатьом долати власні страхи і розповіла про те, що найзаповітніші мрії збуваються.

Умови  конкурсу від «Піношки» — літом читати книги, а хто найпершим прочитає 6, 9 і 12 книжок, той займе призове місце у програмі літнього читання – 2017. Діти читали дуже активно, особливо в липні, і в липні вже були визначені фіналісти, а потім переможці.

Переможцями  Програми літнього читання – 2017 «Літні змагання у Книжковій країні» стали 18 учнів:

1 місце:

Давиденко Ангеліна МЗОШ №54 4Б клас
Правознюк Вероніка МЗОШ №1 4В клас
Стаковська Вікторія МЗОШ №39 4А клас
Пурич Владислава МЗОШ №1 4А клас
Кузьменко Анастасія МЗОШ №47 4А

2 місце:

Коршунов Богдан МЗОШ №54 4Г
Трач Даніїл МЗОШ №1 3Г
Черкасова Софія МЗОШ №1 3А
Ліхацька Поліна МЗОШ №54 2Г
Ревак Кароліна МЗОШ №40 1В

3 місце:

Савченко Анна МЗОШ №54 4Г
Клочек Дмитро МЗОШ №47 4Б
Застрижна Валерія МЗОШ 1 4Б
Лазутін Віталій МЗОШ №1 3А
Коробченко Сніжана МЗОШ №1 4В
Бурлака Ксенія МЗОШ №48 4А
Трофімчук  Мар’яна МЗОШ №54 4А
Рєпіна Ксенія МЗОШ №33 3Б

 

Найбільша кількість учнів одного класу, що взяли участь у програмі літнього читання – 2017 — це 13 учнів 4-Г класу школи №54 ( класний керівник — Гачегова Альона Віталіївна).

[do_widget id=text-16]

 

Учасники програми були нагороджені паперовими статуетками від лялькового хлопчика «Піношки», а переможці отримали у подарунок книги та були нагороджені грамотами.

На фінальному святі були присутні не тільки читачі-учасники  програми, а й батьки та вчителі, які дуже вболівали за своїх дітей та учнів.

Також була підготовлена концертна програма для  всіх учасників програми літнього читання. Пісню  «Щебетала пташечка» заспівала  Новосьолова Марія – читачка бібліотеки,  учениця 4А класу МЗОШ №1 (класний керівник — Чернега Наталія Анатоліївна). Пісня «Осінь чарівниця» від учнів 3А класу МЗОШ №1 (класний керівник — Радул Ольга Вікторівна) дуже сподобалася всім, а також учні подарували цікаву книгу бібліотеці. Дуже сподобались два танці від колектива танцювальної школи «Кураж» (керівник — Пруднікова Неоніла Олександрівна), діти якої навчаються на базі МЗОШ №1, танці під назвою «Спокойной ночи, малыши» та «Диско». Своє бойове мистецтво у концертній програмі продемонстрували козаки Козацького товариства територіальної громади Корабельного району. А закінчила  концертну програму фінального свята тендітна дівчинка із МЗОШ №47 4А класу Кузьменко Анастасія з піснею «Тебе дарю».

 

Бібліотека для дітей №8 та відділ книгообміну та сімейного читання дуже вдячні всім учасникам за читання,  батькам та вчителям – за чудове виховання їх дітей та учнів.

Організували та провели фінальне свято бібліотекарі відділу книгообміну та сімейного читання бібліотеки Полковниченко Лілія Георгіївна та Безсмертна Тетяна Олександрівна. Автор програми літнього читання – 2017 «Літні змагання у Книжковій країні» — провідний бібліотекар бібліотеки Полковниченко Лілія Георгіївна.

Про це повідомили у відділі книгообміну та сімейного читання бібліотеки для дітей №8.

«Книги мають особливу чарівність, вони дають нам насолоду, вони розмовляють із нами, дають нам добрі поради, вони стають живими друзями для нас. Любі  діти, наші дорогі читачі, дякуємо вам всім за участь у Програмі літнього читання – 2017, дякуємо за читання.

Любіть книги всією душею, вони не лише ваші кращі друзі, а й до кінця – вірні супутники. А стати переможцем програми літнього читання можна завжди, якщо тільки захотіти, а для цього треба читати влітку книжки у бібліотеці для дітей №8!» — йдеться у повідомленні.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button