Происшествия

За «зняття порчі» 63-річна мешканка Миколаєва віддала шахрайці $2800

До Інгульського відділу поліції ГУНП в Миколаївській області звернулася 63-річна жінка, яка повідомила, що стала жертвою аферистки. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Миколаївської області.

Зі слів потерпілої правоохоронцям стало відомо, що у вівторок, 3 жовтня, близько 12:00 вона проходила по вулиці Фруктовій, коли її зненацька покликала невідома жінка та повідомила, що нібито на потерпілу накладено страшну порчу, яку вона може зняти.

Потерпіла погодилася та коли зустрілася із шахрайкою, сама не зрозуміла, як вона їй віддала всі свої заощадження у розмірі 2800 доларів США.

Через деякий час оговтавшись, потерпіла відразу звернулася до відділу поліції, однак навіть не змогла описати правоохоронцям зовнішність шахрайки.

[do_widget id=text-16]

 

Слідчим відділенням розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.190 КК України «Шахрайство», санкція якої передбачає накладення штрафу до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або громадських робіт на строк до двохсот сорока годин, або виправних робіт на строк до двох років, або обмеження волі на строк до трьох років.

Тривають слідчі дії.

«Шановні громадяни! Правоохоронці закликають вас бути обережними та обмежити спілкування з незнайомцями на вулицях.

Якщо ж ви все таки стали жертвою шахрайських схем, терміново звертайтесь до поліції за адресою арйонного відділу, або за телефоном «102»!

Нагадаємо, ми писали: В Корабельном районе пенсионерка пострадала во время «акции» от мошенников

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

  1. звернулася 63-річна жінка, яка повідомила, що стала жертвою аферистки. 3 жовтня, близько 12:00 вона проходила по вулиці Фруктовій, коли її зненацька покликала невідома жінка та повідомила, що нібито на потерпілу накладено страшну порчу, яку вона може зняти, зустрілася із шахрайкою, сама не зрозуміла, як вона їй віддала всі свої заощадження у розмірі 2800 доларів США., Тупая конченная ДУРА!!! Лучше бы ты 63-рична лохушка отдала эти деньги в онкоцентр, сколько же Вас таких лохов, даже не жалко а смешно, так Вам и надо!!!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button