Общество

Жінка з вищою освітою, яка обікрала "Епіцентр" у Корабельному районі, розкаялася у суді та відбулася штрафом

20.09.2017 року  у Корабельному районному суді міста Миколаєва суддею Андрієм Федорченко було винесено вирок за матеріалами кримінального провадження щодо обвинувачення у крадіжці раніше не судимої, не одруженої уродженки м. Миколаєва з вищою освітою.

Розглядаючи цю справу, суд встановив, що 28.03.2017
о 17:50 жінка, знаходячись в гіпермаркеті «Епіцентр», розташованому по пр. Богоявленському, 234-В, намагалась таємно викрасти належні товариству «Епіцентр-К» товари (електричний тример, освіжувач повітря, серветки, маску під очі та скраб сольовий) на загальну суму 497,27 грн., але була затримана співробітниками служби безпеки гіпермаркету.

У судовому засіданні жінка в інкримінованому правопорушенні свою вину визнала повністю і беззаперечно, підтвердила усі обставини, викладені в обвинувальному акті, щиро розкаялась.

«Обираючи міру покарання, суд враховує середню тяжкість вчиненого правопорушення; спосіб вчинення, який не є суспільно небезпечним; повне відшкодування збитків; обставину, що пом’якшує покарання у виді щирого каяття; відсутність обставин, що обтяжують покарання. Також, суд враховує особу обвинуваченої, яка раніше не судима, за місцем проживання характеризується позитивно», — зазначається у вироку.

Враховуючи наведене, суд ухвалив щодо цієї жінки:

«Визнати винною у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ст. 15 ч. 2 ст. 185 ч. 1 КК України та призначити їй покарання у виді штрафу в розмірі 850 грн».

Вирок може бути оскаржений до апеляційного суду Миколаївської області через Корабельний районний суд м. Миколаєва протягом 30 днів з моменту його проголошення.

Читайте новини першими

Связанные статьи

2 комментариев

  1. Во до чего уже интеллигенцию довели! А так все мечтали о светлом будущем после революции достоинства!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button