Общество

«Ми – неповторні!»: у Миколаєві відкривається фотовиставка, присвячена дітям з особливими потребами. Вхід вільний

11 жовтня 2017 року о 16:00 у виставковій залі Миколаївського міського палацу культури і мистецтв відбудеться відкриття фотовиставки «Ми – неповторні!»

Виставка присвячена дітям з особливими потребами та їхнім родинам. Світлини створені фотографом Наталією Пігур.

Соціальний фотопроект «Ми – неповторні!» має на меті показати, що діти та дорослі з особливими потребами є повноцінними членами суспільства нарівні з іншими громадянами, адже вони прекрасні, життєрадісні, щасливі та надихають інших бажанням жити.

Команда фотопроекту зробить все можливе, щоб змінити негативні стереотипи про людей з особливими потребами на позитив та добру посмішку.

Під час відкриття фотовиставки гостям будуть запропоновані смачні напої, різні смаколики, шоу зі льодом, танці, цікаві майстер-класи, ігри з аніматорами.

Фотовиставка «Ми – неповторні!» проходитиме з 11 до 15 жовтня 2017 року у виставковій залі Миколаївського міського палацу культури і мистецтв.

Місце проведення: виставкова зала Миколаївського міського палацу культури і мистецтв, м. Миколаїв, вул. Нікольська, 54.

Організатори соціального фотопроекту «Ми – неповторні!»: Наталія Пігур (фотограф), БФ «Соняшник», ГО «Доступний світ», ГО «Сильні разом», ГО «ЦДУ АТО».

Приходьте! Ви побачите найщиріші дитячі посмішки! І хтозна, може трохи по-іншому, добріше та яскравіше засяє світ навколо вас.

Команда соціального фотопроекту «Ми – неповторні!»

[do_widget id=text-16]

 

Нагадаємо, ми писали: «Они что, изгои, не достойны заходить с центрального входа?!» Об инклюзивном обучении в Корабельном районе

Читайте новини першими

Связанные статьи

3 комментариев

    1. Вы необразованный и не понимающий человек,если не понимаете насколько это радостно для "особенных людей" ,и колоссально необходимо для здоровых-эта выставка показывает что такие люди есть,и они тоже хотят [censored] и становится полноценными членами общества!Эта выставка дает возможность увидеть этих людей с другой стороны-увидеть таланты,умения,стремления к новому и наконец жажду к жизни!
      Такие выставки необходимо устраивать,для того что бы общество знало об особенных людях,и не в коем случае не обижали их,а совсем наоборот-общались и помогали им чувствовать себя комфортно,безопасно, и видели что они не лишние в этом мире!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button