ОбществоЭкономика

Голова Вітовської райдержадміністрації вирішив терміново зібрати з фермерів мільйон гривень на ремонт дороги

Дорожнє полотно автошляху О151106 «Одеса-Новоазовськ»-Первомайське до автодороги Засілля-Киселівка, що проходить по території Вітовського району, в теперішній час перебуває у жахливому стані. Тож, голова Вітовській райдержадміністрації Олександр Демчук запропонував зібрати з місцевих фермерів 1 мільйон гривень, необхідний для проведення ямкового ремонту дороги.

Про це повідомляється на офіційній сторінці Вітовської РДА в Facebook.

26 вересня, за ініціативою депутата районної ради пані Стогній Н.Г., голова райдержадміністрації Демчук О.М. спільно з головою районної ради Матвєєвим І.С. провели зустріч за участю депутата, сільського голови Новомиколаївської сільської ради Писарєва Д.В., селищного голови Первомайської селищної ради Бєлашова В.А., керівників сільгосптоваровиробників, фермерських господарств Тарабрина В.Є., Смолякова О.Г., Скаржниця В.І., начальника Служби автомобільних доріг у Миколаївській області Ткаченко О.М., начальника філії «Жовтневий райавтодор» Кругликова Є.О. з питання відновлення частини дорожнього полотна автошляху О151106 «Одеса-Новоазовськ»-Первомайське до автодороги Засілля-Киселівка, що проходить по території Вітовського району. Останній ямковий ремонт проводився 3 роки тому.

Голова райдержадміністрації Демчук О.М. звернув увагу присутніх, що автошлях не є комунальною власністю, тому, згідно чинного законодавства, ремонт може бути проведений на умовах співфінансування.

За інформацією Служби автомобільних доріг у Миколаївській області, для проведення ямкового ремонту необхідно не менше 1,5 млн. грн. З районного бюджету є можливість виділити кошти в сумі 500 тис. грн. Голова райдержадміністрації запропонував решту коштів у сумі 1 млн. грн. на ремонт зібрати пропорційно від площі землі, яка обробляється землекористувачами.

Також Демчук О.М. повідомив, що ремонт частини шляху від траси Херсон-Миколаїв до с.Зелений Гай буде проведено на суму 200 тис. грн. за рахунок коштів Шевченківської сільської ради.

У підсумку зустрічі голова райдержадміністрації звернув увагу присутніх, що, враховуючи сприятливі погодні умови, питання фінансового забезпечення ремонту дороги О151106 «Одеса-Новоазовськ»-Первомайське до автодороги Засілля-Киселівка, необхідно вирішити у тижневий термін.

Читайте новини першими

Связанные статьи

5 комментариев

  1. Давно пора уже эту дорогу отремонтировать. Там скоро только можно будет на БТР проехать.

  2. Только у нас в стране могут драть бабки со всех кого угодно .но только не с гослакеев.фермеров крайними сделали.ну да а че и не сбить ?я конечно не фермер-но явно гонят

    1. Между прочим Тарабрина машины большей частью и разбили эту дорогу. Ему предлагали сложиться и провести хотя бы ямочный ремонт, так нет он отказался КОЗЛИНА...

  3. этого голову надо отправит в камеру. ворюга! конфисковать все! и построить дорогу!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button