Экономика

За підсумками вересня 2017 р. на державному підприємстві "СК "Ольвія" встановлено абсолютний рекорд за 25 років

Державним підприємством «Стивідорна компанія «Ольвія» за минулий місяць оброблено рекордну кількість вантажів за останні 25 років.

Про це на своїй сторінці у facebook повідомив керівник підприємства Руслан Олейник, дякуючи всім своїм колегам за відмінний результат спільної праці колективу.

Вантажопереробка стивідорної компанії за вересень склала 350 000 тонн, що на 48,6% (+114 399,93 тонн більше минулорічного показника, який до цього був рекордом вересня за останні 25 років.

Більш того, позначка у 350 000 тонн стала абсолютним місячним рекордом за всю історію підприємства, перевершивши показник березня 2008 року на 3,2% (+10 766,38 тонн).

«Працюємо далі«, — зазначив у своєму пості Руслан Олейник, начебто натякаючи, що це далеко не остання трудова перемога колективу стивідорної компанії.

До речі, окрім високого рівня професіоналізму, працьовитості та наполегливості, на нові досягнення керівника «Ольвії» надихає і нещодавній візит до порту Гент (Королівство Бельгія). Поділившися враженнями від корисної поїздки, підкресливши моменти, у яких варто було б перейняти досвід у зарубіжних колег, Руслан Олейник  резюмував щодо рідного підприємства:

«Чекаємо новий закон про концесію, розвиваємося, створюємо нові робочі місця, залучаємо інвестиції в рідне місто і рідний порт!»

Нагадаємо, рік тому ДП «СМП «Октябрськ» було перейменоване у ДП «СК «Ольвія».

Читайте також:

Стивідорну компанію «Ольвія» з дружнім візитом відвідали представники посольства Королівства Нідерландів в Україні;

Залучення інвестицій — один із пріоритетів Уряду. Заступник міністра економічного розвитку і торгівлі відвідав порт «Ольвія»;

«Ми – одна велика родина». З нагоди Державних свят відбулися урочисті збори колективу ДП «СК «Ольвія»

Читайте новини першими

Связанные статьи

Back to top button