Общество

"Слова подяки вам мають лунати кожного дня", - у Корабельному влаштували свято до Дня людей похилого віку та Дня ветерана

27 вересня в Корабельному відділенні денного перебування міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) відбулась святкова программа «Люди поважного віку, вам до землі вклоняємось ми!» до Міжнародного Дня людей похилого віку та Дня ветерана України, що відзначаються 1 жовтня.

Святкову програму підготував творчий колектив міського палацу культури «Корабельний».

З вітальною промовою виступив заступник директора міського територіального центру Григорій Громов:

«Міжнародний день людей похилого віку відзначається щорічно в усьому світі 1-го жовтня. Цього дня ми віддаємо данину глибокої поваги вам, ветеранам, чий внесок у розвиток нашого рідного краю дуже вагомий. Слова подяки вам мають лунати кожного дня, тому що саме ви будували нашу країну, виборювали її незалежність. Бажаю вам, шановні ветерани, міцного здоров’я, щасливої долі, спокою, радості, добра та віри в краще життя. Хай виповнюються ваші бажання, хай вас люблять, цінують і піклуються про вас – ви того варті!»

 

Зі святом людей поважного віку, присутніх у затишній актовій залі, привітали піснями «Циганська скрипка», «Потанцем, пошалим», «Ах, бабушка-бабулечка» Вікторія Тернова, Анастасія Рябцева та молодша група студії естрадного вокалу «Звезда» (керівник – Світлана Овсяннікова).

 

Чудовий вірш для своєї бабусі прочитала Єва Петренко, учасниця студії естрадного вокалу «Звезда», розчуливши усіх глядачів до сліз. Максим і Софія Пермінови, маленькі учасники народного ансамблю циганської пісні і танцю «Бахтале» (керівники – Володимир Юрковський, заслужений працівник культури України та Ірина Лесів) запалили серця присутніх веселим циганським танцем.

 

Гарними та витонченими бально-спортивними композиціями порадували усіх Єлизавета Леонтюк і Данііл Комінський, учасники зразкового ансамблю бального танцю «Улыбка» (керівник – Олена Заборовська).

Юлія Мерзак та молодша група школи індійського танцю «Лакшмі» (керівник – Наталія Конончук) привітали яскравими східними та індійськими танцями, надавши заходу екзотичності та експресивності.

Завершився концерт величальними словами ведучої Ольги Ларькіної, яка від імені усіх маленьких артистів висловила усю повагу та любов до людей старшого покоління.

За матеріалами Максима Коровая, заступника директора
з культурно-масової  
діяльності ММПК «Корабельний»

Нагадаємо, ми писали: Колектив ПК «Корабельний» завітав до військових із святковою програмою

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button