Общество

Школярі з Корабельного району стали учасниками учнівського зльоту «Лідери Миколаївщини»

22-23 вересня 2017 року, на базі Миколаївського національного аграрного університету вперше стартував учнівський зліт «Лідери Миколаївщини». До університету завітали 120 учнів – учнівські президенти, відмінники навчання, делеговані школами всієї Миколаївської області та міста.

Учні школи №40, Посохов Руслан та Федоровська Анастасія (учні 10-А класу), також стали учасниками цього зльоту.

«Цей захід був направлений на розвиток учнівського самоврядування в Миколаївських школах. Організатори організували даний захід для того, щоб учні, організовуючи учнівські акції, розуміли, що від них залежить майбутнє України, і навіть майбутнє їхньої школи. І вони повинні активно приймати участь у житті школи, проявляти себе, а особливо розвивати свої лідерські якості», — розповіла Анастасія Федоровська.

22 вересня, із самого ранку, учнівських лідерів Миколаївщини радо зустрів науково-педагогічний та студентський колектив університету. Для лідерів було проведено цікаву програму, численні розважальні заходи, які сприяли безпосередньому ознайомленню із університетською освітою та студентським життям. Діти багато спілкувалися між собою, дізнавалися про щось нове і цікаве, намагалися показувати свої лідерські якості.

Про це розповіла Федоровська Анастасія, учасниця зльоту «Лідерів Миколаївщини».

 

Напомним, ранее мы писали: «Праздник мудрости, доброты и человечности»: как в школах Корабельного района 1 сентября встречали (ВИДЕО)

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button