Общество

Вибори командира льотно-космічної ескадрильї пройшли у школі Корабельного району

Активну роль у підготовці сьогоднішніх школярів до реального суспільного життя і формування в них готовності виконувати свій громадянський обов’язок покликане відігравати учнівське самоврядування.

Однією з форм реалізації провідних мотивів, що спонукають учнівську молодь активно діяти, є вибори керівного складу органів учнівського самоврядування.

Про це розповіла Божко Н.В., педагог-організатор:

«Серед кандидатів на посаду командира льотно-космічної ескадрильї «Віраж» нашої школи було троє учнів: Трешнюк Андрій, учень 9-А класу, Ярмолка Олександра, учениця 9-Б класу, та Палко Олена, учениця 10 класу.

Передвиборча агітації включала в себе: розміщення наочності з програмами, виготовлення буклетів, показ презентацій та дебати між кандидатами.

Згідно з протоколом виборчої комісії за результатами голосування новим командиром став Трешнюк Андрій, учень 9-А класу.

У Андрія багато планів на майбутнє: «Я згуртую навколо себе сильну команду і буду працювати на благо школи. Це буде єдина команда. Щирість моїх намірів та спроможність їх реалізувати буде підтверджена практичними діями.»

Ми бажаємо Андрію успіхів та будемо очікувати чогось нового в нашій школі!»

 

Нагадаємо, ми писали: Вірних синів України Ольжича та Мислу вшанували у школі №1 під час закриття мовно-патріотичного табору (ВІДЕО)

Читайте новини першими

Связанные статьи

3 комментариев

  1. Как выборы "командира льотно-космічної ескадрильї" соотносятся с подготовкою школьников "до реального суспільного життя" ??

    БРЕД!!

  2. Теперь надо выбрать Владыку Ситхов и Дарта Вейдера на учительской написать Звезда Смерти и воевать с ними пока не отпустит...

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button