Общество

Захоплюючий квест, японський театр, танці, естафета... Ліцеїсти Корабельного району розважалися на своєму улюбленому святі

День ліцеїста — це той день, на котрий ліцеїсти чекають більше, ніж на вихідні чи наступні канікули. В економічному ліцеї №1 є така традиція — забути цього дня про уроки, перерви, самостійні та контрольні, і замість навчання за партами вирушити усією ліцейною родиною на природу святкувати один із найяскравіших заходів, — повідомляє прес-центр учбового закладу.

Вже котрий рік поспіль територією для проведення програми свята гостинно стає дитячий оздоровчий табір «Дельфін» на березі Південного Бугу. Отож, нещодавно ліцейна громада відправилась на інший край міста відпочивати і проявляти свої сили в різноманітних видах змагань, підготовлених учнями 11-х класів.

Темою цьогорічного Дня ліцеїста стала «Японія і її культура», а сприяли цьому 25-річчя з моменту встановлення дипломатичних стосунків між Україною та Японією і проголошення 2017 року «Роком Японії в Україні».

Після прибуття та розміщення у затишних альтанках, програма заходів розпочалась із імпровізованої посадки на літак до Японії разом із стюардом Бучко Михайлом (11-А клас) та стюардесою Зайцевою Єлизаветою (11-А клас), які оголосили про старт спортивних змагань між класами.

Як завжди, кожен клас мав двох помічників, котрі координували їхній рух по станціям та підтримували у всіх змаганнях. Кураторами 8-А класу були Козик Анна та Стрекалова Діана (11-А), дев’ятикласникам допомагали Орлова Марія, Скакун Єгор (11-Б) та Москаленко Марина, Охмак Лілія (11-А), старшими товаришами для 10-А стали Марчук Анастасія і Коваленко Анастасія (11-Б), а для 10-Б – Комаров Кирило та Єфименко Дарина (11-Б).

 

Ліцеїсти в котрий раз показали свої здібності у стрибках на скакалці (відповідальні учениці 11-А класу: Дєнєжко Олена, Дмитрієва Катерина), підтягуванні (відповідальні учні 11-А класу: Запорожець Данііл, Міняйло Данило, Климов В’ячеслав), стрибках у довжину з місця відповідальні учні 11-А класу: Завгородній Іван, Протасов Даніл, Безкровний Дмитро) та забігу на 60м (відповідальні учні 11-А класу: Гнатко Іван, Степанов Кирило, Черно Віктор) якнайкраще, але за умовами естафети переможців має бути троє, тому результати наступні: учні 9-Б класу вибороли 1 місце, а учні 10-А і 10-Б класів розділили 2 місце.

 

Наступні дві години вільного часу стали у нагоді, щоб поновити свої сили під час обідньої перерви, провести генеральні репетиції для вечірнього концерту, зробити фотографії на пам’ять та насолодитися теплою осінньою погодою.

А далі, ведучі, Шугаєва Тетяна (11-Б клас) та Полівода Данило (11-А клас), оголосили про початок грандіозного квесту «Червоний Дракон», в ході якого туристичні групи кожного класного колективу мали на швидкість виконати завдання на восьми станціях, щоб отримати першість і подарунки.

Таким чином, абсолютними чемпіонами за результатами змагань стали: 9-Б клас (1 місце),
8-А клас (2 місце) та 10-А (3 місце)
.

[do_widget id=text-16]

 

Проте, на кожній станції були свої переможці, а це: 8-А клас, котрий запалив танцювальний майданчик «Para-Para» (відповідальні учениці 11-Б класу: Цимбалюк Вікторія, Приндич Олена); 9-Б клас, який на станції «Знавці Японії» найбільше вразив максимальною кількістю правильних відповідей (відповідальні учениці 11-Б класу:Ільїна Анжеліка, Комарова Вікторія, Немишева Віолетта); 9-А клас на станції «Логоквіз» довів, що логотипи для них — це як 2х2=4 (відповідальні учні 11-А класу: Окунєв Олександр, Бучко Михайло, Полівода Данило); 10-А клас показав неабияку спритність під час утримування горішків паличками для суші на станції «Daisushi» (відповідальні учні 11-А класу: Сідашов Андрій, Круковська Ганна, Полівода Марія); 10-Б клас, в свою чергу, дав знати, що їх можна делегувати на ТВ-шоу «Майстер Шеф» після беззаперечної перемоги на станції по виготовленню ролів «Хосомакі» (відповідальні учениці 11-Б класу: Удовенчук Олена, Паукова Маргарита, Кушнір Еліна); 8-А клас показав згуртовану роботу під час вгадування пантомім на станції «Alligator-сан» (відповідальні учні 11-А класу: Резуник Тетяна, Шевченко Олександр, Кравченко Едуард); 9-А клас відкрили в себе хист до мистецтва на станції «Сітадзіо дзібурі» (відповідальні учні 11-А класу: Бавикіна Катерина, Жук Ганна, Железняк Максим); 9-Б клас стали найкращими на станції «Кайга», де за певними елементами їм потрібно було вгадати загальну картину (відповідальні учениці 11-Б класу: Златева Катерина, Шугаєва Тетяна, Побережна Анастасія).

Заступники директора, Дзьоба Наталія Володимирівна та Распітіна Зоя Дмитрівна, привітали всі класні колективи із участю у квесті і з допомогою ведучих, Цимбалюк Вікторії (11-Б клас) та Окунєва Олександра (11-А клас), нагородили переможців солодкими подарунками.

А далі стартувала найбільш творча частина програми, під час якої класні колективи показували своє домашнє завдання. Всі присутні мали змогу опинитися у японському театрі «Кабукі» і переглянути такі відомі казки як «Попелюшка», «Білосніжка і 7 Гномів», «Снігова Королева», «Червона Шапочка» та «12 Місяців» у найсучаснішій інтерпретації.

І, за традицією, родзинкою вечора стала посвята учнів 8-го класу у ліцеїсти.

Отож бо, результатом цьогорічного свята стали піднесений настрій у дітей та вчителів, подарунки та емоції, активний відпочинок і поповнення ліцейної родини на 28 першокурсників.

«Бажаємо вам, шановні восьмикласники, наснаги, гарних оцінок і учнівського зростання в Миколаївському економічному ліцеї №1.

За організацію і вдале проведення Дня ліцеїста-2017 виражаємо подяку класним колективам 11-А і 11-Б, класним керівникам, Мельничук О.С. і Валухову В.В., та заступнику директора з виховної роботи, Хлистовій О.Р.

І нехай 2017-2018 навчальний рік стане успішним для всіх нас!», — говориться в повідомленні ліцеїстів.

Нагадаємо, раніше ми писали: Директор школы № 1 хочет «присоединить» гимназию № 3 и экономический лицей № 1, но их руководители — категорически против

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button