Происшествия

Самогубством покінчив життя 40-річний миколаєвець, викинувшись з вікна квартири на 7-му поверсі

В Заводському районі м. Миколаєва 40-річний чоловік звів рахунки з життям, викинувшись з вікна власної квартири. За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження. Встановлюються обставини події.

Про це повідомляє Заводський відділ поліції ГУНП Миколаївської області.

«Вранці 22 вересня до поліції надійшло повідомлення про те, що біля будинку по вул. Озерній в Заводському районі м. Миколаєва знаходиться тіло чоловіка без ознак життя.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група Заводського відділу поліції ГУНП в Миколаївській області. Правоохоронці встановили особу померлого, ним виявився 40-річний місцевий мешканець, який викинувся з вікна своєї квартири, розташованої на сьомому поверсі дев’ятиповерхового будинку.

З’ясувалося, що чоловік страждав на психічні розлади та раніше вже висловлював бажання покінчити з життям самогубством», — йдеться у повідомленні поліції.

Тіло померлого оглянуто судово-медичним експертом. Інших тілесних ушкоджень, окрім отриманих внаслідок падіння з висоти, виявлено не було.

Даний факт внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч.1 ст.115 КК України «Умисне вбивство», як вимагає процедура в разі подій зі смертельними наслідками. Тіло померлого направлено на судово-медичну експертизу. Правоохоронцями з’ясовуються обставини події.

Нагадаємо, раніше ми писали:
Еще одно самоубийство в Николаеве: пенсионерка выбросилась из окна на пятом этаже

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button