Происшествия

Нетверезий чоловік у Миколаєві жбурляв скляні пляшки з балкона в сусідів та погрожував влаштувати вибух будинку

В Миколаєві нетверезий 50-річний чоловік, висловлюючись на адресу сусідів нецензурною лайкою, погрожував влаштувати вибух будинку.

Хулігана притягнуто до кримінальної відповідальності, запобіжний захід обирається, — повідомляє
Заводський відділ поліції ГУНП Миколаївської області.

Так, 20 вересня близько 12:30 до поліції надійшло повідомлення від мешканців багатоквартирного будинку по вул. Пограничній Заводського району Миколаєва про те, що нетверезий сусід поводить себе неадекватно та погрожує підірвати будинок.

На місце події негайно виїхали рятувальники, слідчо-оперативна група відділу поліції та патрульні поліцейські.

 

На момент приїзду правоохоронців, агресивний громадянин знаходився на балконі своєї квартири, розташованої на п’ятому поверсі зазначеного будинку, погрожував підірвати будинок та, вигукуючи на адресу зібравшихся у дворі сусідів образливі слова, жбурляв по них скляні пляшки й інші речі.

Для з’ясування всіх обставин зловмисника було доставлено до Заводського районного відділу поліції. Ним виявився 50-річний миколаївець, який неодноразово вже потрапляв у поле зору правоохоронців за вчинення адміністративних та кримінальних правопорушень, та на даний момент перебуває у статусі підозрюваного за фактом вчинення кримінального правопорушення за ознаками ч. 4 ст. 296 КК України «Хуліганство». Так, у травні 2016 року правопорушник, перебуваючи у дворі вищевказаного будинку, чинив протиправні дії, а саме, ображав оточуючих, у тому числі присутніх на дитмайданчику малолітніх дітей, а коли один з мешканців зробив йому зауваження припинити свої дії та піти, дістав з кишені ніж і став ним погрожувати.

[do_widget id=text-16]

 

Відповідно до результатів медичного освідування, громадянин на момент вчинення ним протиправних дій перебував у стані алкогольного сп’яніння.

За вищевказаним фактом слідчим відділенням Заводського відділу поліції ГУНП в Миколаївській області розпочато кримінальне провадження, попередньо за ознаками ч.1 ст. 296 КК України «Хулігансво». Санкція вказаної статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до трьох років.

Наразі за вказаним фактом проводяться слідчі дії, встановлюється причетність громадянина до інших злочинів. За результатами перевірки також вирішуватиметься питання про надання додаткової кваліфікації діям зловмисника.

Нагадаємо, ми писали:
«Подгулявши, он задумал подебоширить»… Криминальные «приключения» в Корабельном районе

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button