Культура

Виставка художніх виробів творчих родин Миколаївщини чекає на своїх відвідувачів

20 вересня обласний центр народної творчості та обласне народне творче об’єднання «Прибужжя» запрошують миколаївців та гостей міста на обласну виставку художніх виробів творчих родин Миколаївщини «Єдина родина».

Творчий проект «Єдина родина» започаткований у 2007 році. За 10-літню історію заходу до уваги глядачів свою творчість продемонстрували понад 100 талановитих родин з усієї Миколаївщини, а це майже 1500 виробів з живопису, ткацтва і вишивки, витинанки, валяння і різьблення, писанкарства, розпису і ліплення, — повідомляють у Миколаївському обласному центрі народної творчості.

Головна мета проекту — збереження та розвиток традицій у виробах «родинного мистецтва». Традиційно і цього разу свої художні вироби з образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва представлятимуть 20 творчих родин Миколаївщини. Це й живопис і вишивка, валяння й ліплення, декоративний та вітражний розпис, в’язання гачком, бісероплетіння, графіка тощо.

До країни дитинства глядачі завітають разом з наймолодшими учасниками виставки, які активно продовжують творчі традиції своїх сімей.

Бажаючі зможуть взяти участь у майстер-класах з традиційних та сучасних видів декоративно-прикладного мистецтва.

Початок: 20 вересня 2017, 12:00.

Місце: Миколаївський обласний художній музеї імені В. В. Верещагіна (вул. Велика Морська, 47).

Виставка триватиме два тижні.

[do_widget id=text-16]

 

Нагадуємо, ми писали: Работы фотографов из Корабельного района заняли достойное место на международном фотоконкурсе о Николаеве

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button