ОбществоПроисшествия

Поліція встановлює потерпілих від протиправних дій зловмисників

Працівники поліції розшукали підозрюваних у вчиненні пограбувань та розбійного нападу. Зараз вони перебувають під вартою, а слідчі перевіряють їхню причетність до скоєння інших, аналогічних, злочинів. З цією метою встановлюються можливі потерпілі, які з певних причин раніше не звертались до поліції.

Так, оперативники встановили зловмисника, який у серпні та вересні зривав золоті прикраси з жінок. Грабіжник діяв вдень та переважно в районі ПТЗ (по пр. Богоявленському до вул. Космонавтів).

У другому випадку працівники поліції затримали двох чоловіків за вчинення розбійного нападу на місцеву мешканку. 10 серпня вночі зловмисники, побачивши дівчину, яка йшла по вул. Космонавтів та розмовляла по телефону, напали на неї та почали душити. Відібравши у постраждалої мобільний та сумку, чоловіки втекли, покинувши жертву напівпритомною.

Відомо, що один із нападників раніше вже тричі притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення ряду злочинів, серед яких угон та крадіжки. Зараз він саме відбуває умовний термін покарання. А його спільник є фігурантом кримінального провадження за раніше скоєне пограбування. Його справу за 10 діб до розбійного нападу було направлено на розгляд суду Корабельного району. Тож, перебуваючи у якості обвинуваченого, зловмисник разом із напарником скоїли розбій.

Усі троє підозрюваних перебувають під вартою. Слідчі встановлюють усіх потерпілих від злочинних дій зазначених чоловіків.

[do_widget id=text-16]

 

Громадяни, які упізнали на фото своїх кривдників, можуть прийти із відповідними заявами до Інгульського відділу поліції за адресою: вул. 12-а Поздовжня, 42 А, або повідомити інформацію за телефоном: (0512) 21-61-11.

Відділ комунікації поліції Миколаївської області

Читайте новини першими

Связанные статьи

4 комментариев

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button