Общество

Миколаївські рятівники перед своїм професійним святом завітали до храму «Усіх Святих» на богослужіння

15 вересня, напередодні Дня рятівника, яке відзначається в Україні 17 вересня, особовий склад Головного управління ДСНС України у Миколаївській області завітав до храму «Усіх Святих», де пройшло богослужіння на честь чудотворної ікони Пресвятої Богородиці «Неопалима Купина».

Саме «Неопалима Купина» є покровителькою та заступницею рятувальників та захисницею людства від пожеж та вогняного лиха. Ще в Старому Заповіті згадується здатність неопалимої купини горіти та не згорати. Йдеться про епізод, коли Мойсей підійшов до куща, щоб розгадати загадку дивної рослини, і сам Господь Бог заговорив до нього з охопленого полум’ям куща.

Під час богослужіння, священнослужителі заспівали молитви за мир в Українській державі, за припинення лихоліття, і звісно, ж закликали всіх святих захищати представників «вогняної» професії та усього людства від нищівного полум’я. А наприкінці служби отець Анатолій звернувся до всіх присутніх із привітальним словом та побажав рятувальникам Божого благословення та захисту у всіх починаннях та буденних справах.

ГУ ДСНС України у Миколаївській області

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button