ОбществоСпорт

Навчальний рік для учнів шкіл Корабельного району розпочався з Олімпійського тижня

З метою поглиблення знань дітей про видатних спортсменів України, розвитку фізичних умінь та інтересу до історії спорту, виховання любові до фізичної культури та спорту, спритності, витримки, сміливості, почуття колективізму, дружби, взаємовиручки, почуття патріотизму і любові до Батьківщини, з 7 вересня в школах Корабельного району Миколаєва розпочався Олімпійський тиждень, присвячений Дню фізичної культури та спорту.

Про це повідомляється на сайті Управління освіти Миколаївської міської ради.

На честь відкриття Тижня у школі №29 була проведена урочиста лінійка з підняттям прапора Олімпіади, як символу відкриття Олімпійського тижня. Відбувся парад спортсменів закладу. З медалями за спортивні досягнення по майданчику гордо крокували шкільні волейбольна та баскетбольна команди, каратисти, футболісти, плавці, боксери, шахісти, представники народних, бальних, сучасних танців.

Родзинкою цьогорічного заходу стала присутність на святі олімпійського ведмедика, який побажав учням міцного здоров’я, успіхів, великих досягнень і перемог у спортивному житті школи та міста. Символ олімпіади запалив вогонь Олімпійського тижня, ознаменувавши його початок.

Під час проведення святкової лінійки заступник директора з виховної роботи А.В. Силкіна зосередила увагу на ролі олімпійського руху у зміцненні миру і дружби між народами. Педагог-організатор Т.В. Рибакова разом з представниками учнівського самоврядування розповіла про досягнення українських спортсменів (олімпійців і паралімпійців).

На завершення лінійки вчителем фізичної культури О.В. Тарасовою було оголошено план спортивних заходів, які відбудуться протягом Тижня.

В межах відкриття Олімпійського тижня було організовано чимало заходів, які мали на меті пропагувати серед дітей та учнівської молоді здоровий спосіб життя, сприяти залученню їх до активних занять спортом.

7 вересня і на шкільному подвір’ї школи №49 відбулося урочисте відкриття тижня.

В честь спортсменів-олімпійців було організовано забіг. Свою спритність, витримку і жагу до перемоги демонстрували учні 1-7 класів у різних видах спорту на першість школи. Активно пройшли товариські зустрічі з міні-футболу між учнями 8-11 класів.

Учні школи цей день запам’ятають надовго, адже отримали безліч емоцій, позитивних вражень. А рухливі ігри на свіжому повітрі додали ще й здоров’я.

 

Нагадуємо, раніше ми писали: В рамках школьной спартакиады в Корабельном районе прошли соревнования по волейболу среди девушек

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button