Происшествия

21-річний мопедист у Корабельному районі потрапив під колеса автомобіля

У середу, 13 вересня, о 18:51 до патрульної поліції Миколаєва надійшло повідомлення, що на перехресті вулиць А. Рильського та Ольшанців у Корабельному районі водій 1996 р.н., керуючи мопедом «HONDA DIO», при виїзді на нерівнозначне перехрестя не надав переваги в русі та допустив зіткнення з автомобілем «OPEL VECTRA 1.7D».

Внаслідок ДТП водій мопеду «HONDA DIO» з діагнозом «Перелом верхньої треті правого передпліччя, закрита черепно-мозкова травма, СГМ, рублена рана надбрівної дуги зліва» доставлений до приймального відділення лікарні швидкої медичної допомоги (ЛШМД) м. Миколаєва.

«Це попередня інформація. Остаточно винуватця події буде встановлено в ході слідства», — зазначив у відповіді на питання «Корабелів.Інфо» прес-офіцер патрульної поліції Миколаєва Роман Шкуренко.

В той же час, у відділі комунікації поліції Миколаївської області повідомляють про цю подію з іншого боку:

13 вересня о 18:50 у Корабельному районі, водій керуючи автомобілем «Opel Vectra» по вулиці Рильського, за попередніми даними, не впоравшись із керуванням, допустив зіткнення з мопедом «Honda Dio». Внаслідок дорожньо — транспортної пригоди, 21-річний водій мопеду з тілесними ушкодженнями різного ступеню тяжкості доставлений до медичного закладу.

За вказаним фактом слідчими розслідується кримінальне провадження за ознаками ч.ч.1,2 ст.286 КК України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами», санкції яких передбачають покарання від накладення штрафу до позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого. Встановлюються обставини дорожньо-транспортних пригод, призначено проведення відповідних експертиз.

Читайте новини першими

Связанные статьи

2 комментариев

  1. Не зря их называют "хрустики", о ПДД имеют смутное представление. Теперь, не зависимо от исхода лечения, одним станет меньше на дорогах Николаева.

  2. Видно что водитель не виноват он ехал по главной,а мопед не уступил точнее не притормозил и вляпался.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button