Происшествия

Вік грабіжників у Миколаєві знизився вже до 11 років

Близько 17-ої години 11 вересня патрульні отримали повідомлення про пограбування в Центральному районі Миколаєва.

Як з’ясувалось 9-річний хлопець ловив рибу, коли до нього підійшли двоє незнайомих трохи старше та запитали чи не потрібна йому вудка. В подальшому вони відвели його в нежиле домоволодіння та попросили показати мобільний. Взявши телефон у руки, один з 11-річних незнайомців дістав сім-карту та простягнув хлопцю, подякувавши за подарунок, — повідомляє патрульна поліція Миколаєва.

Повернувшись до місця, де він ловив рибу, хлопець попросив перехожого викликати поліцію.

Разом із заявником патрульні швидко відшукали кривдників та вже в присутності батьків попросили показати вміст кишень. В одного з хлопців вони знайшли відібраний телефон та повернули власнику.

Близько 11-ої години ранку 12 вересня патрульні отримали повідомлення про пограбування на вулиці Декабристів. Зі слів жінки, вона стала свідком того, як компанія неповнолітніх викрали у бабусі частину цукерок та жуйок, якими вона торгувала. На місці 66-річна жінка розповіла про те, що вже другий день підходить компанія дітей та хапаючи цукерки і жуйки, розбігається.

[do_widget id=text-16]

 

Інспектори почали пошуки та на вулиці Чкалова побачили двох неповнолітніх, які підходили під описання. Їх запросили до службового автомобілю та, поки повертались, помітили ще двох. Потерпіла та свідки впізнали їх. Охоронці порядку викликали на місце батьків неповнолітніх віком від 12 до 14 років та слідчо-оперативну групу відділу поліції.

Нагадаємо, ми писали: Подростка, задержанного в Николаеве по подозрению в изнасиловании, сейчас судят за грабеж школьника

Читайте новини першими

Связанные статьи

6 комментариев

  1. причём сдесь хохломир и рагули?родители заняты только одним:зароботком денег,а воспитанием детей сейчас ни школа ни родители не занемаются

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button