Происшествия

Евакуювавши сусідів, рятувальники ліквідували пожежу квартири на проспекті Богоявленському

4 серпня о 20:51 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу у квартирі на першому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку на проспекті Богоявленському м. Миколаєва. Про подію сповістили сусіди.

За вказаною адресою прибули два відділення 4 Державної пожежно-рятувальної частини та чергова зміна операційно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у Миколаївській області.

З’ясовано, що у сусідній квартирі, поряд з осередком горіння, знаходилась жінка 1946 р.н., яка через щільне задимлення не змогла самостійно вийти у безпечну зону. Рятувальники, для захисту органів дихання жінки, застосували апарат на стисненому повітрі, вивели господарку сходами і передали бригаді швидкої медичної допомоги. Також на свіже повітря вийшло 15 мешканців. Постраждалих у разі пожежі немає, стан здоров’я евакуйованих задовільний.

Завдяки вжитим заходам вогнеборці не допустили перекидання полум’я на суміжні квартири, о 21:10 пожежу локалізували, о 21:30 ліквідовали на площі 2 кв. м.

 

Для гасіння залучались 11 чоловік особового складу та 3 одиниці техніки від ДСНС. Для з’ясування причин та обставин події на місці працювали співробітники поліції. Попередня причина пожежі — порушення правил пожежної безпеки при експлуатації побутових газових приладів.

Про це повідомляє ГУ ДСНС України у Миколаївській області.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button