Происшествия

Гастролерів-грабіжників, які «промишляли» у Корабельному та Заводському районах, взято під варту

У понеділок, 28 серпня 2017 року, за клопотаннями слідчого СВ Корабельного ВП ГУНП в Миколаївській області, погоджених Миколаївською місцевою прокуратурою №2, судом заарештовано трьох мешканців м. Одеса, підозрюваних у грабежі двох миколаївців у Корабельному районі м. Миколаєва.

Установлено, що 26 серпня 2017 року о 5:30 у подвір’ї будинку по вул. Металургів троє зловмисників, 1992, 1994 та 1995 років народження, за попередньою змовою шляхом застосування насильства до двох місцевих жителів заволоділи їх сумками, в яких знаходились мобільні телефони, грошові кошти та документи. В подальшому, грабіжники на автомобілі втікли з місця вчинення злочину.

Избили и ограбили двух жителей Корабельного района,
возвращавшихся утром с работы

Інспектори патрульної поліції, прибувши на місце події та з’ясувавши прикмети нападників, направились на їх пошуки. Вже невдовзі вони побачили підозрюваних, які одразу почали тікати. Поліцейські наздогнали їх та затримали, одягнувши на них кайданки. Потерпілі впізнали своїх кривдників.

Також встановлено, що вказані особи причетні до пограбувань у Заводському районі міста Миколаєва.

З урахуванням беззаперечних зібраних доказів затриманим повідомлено про підозру за ч.2 ст.186 КК України (грабіж), санкція якої передбачає покарання до 6 років позбавлення волі.
Підозрювані раніше неодноразово судимі за вчинення корисливих та насильницьких злочинів, за які відбували покарання у місцях позбавлення волі, звідки звільнились упродовж 2016-2017 років.

Розслідування триває.

Правоохоронці звертаються до громадян, які постраждали від злочинних дій зазначених осіб, повідомити про такі факти до органів Національної поліції в Миколаївській області.

За інформацією Миколаївської місцевої прокуратури № 2

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button