Происшествия

Розпочато кримінальне провадження за фактом ураження електрострумом дитини у "Сказці"

У Миколаєві, перебуваючи на території дитячого містечка по вул. Декабристів, трирічна дівчинка отримала електричну травму на встановленому там атракціоні.

Так, до Заводського ВП ГУНП в Миколаївській області надійшла заява від 39-річної місцевої мешканки, в якій жінка просить вжити заходів до власника атракціонів, під час гри на яких травмувалась її трирічна донька. Медики діагностували у дівчинки поверхневу електротравму долоньки. Як з’ясувалося, подія мала місце вдень 21 серпня.

Відомості за вказаним фактом слідчим відділенням Заводського ВП ГУНП в Миколаївській області внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 271 Кримінального кодексу України «Порушення вимог законодавства про охорону праці, якщо воно заподіяло шкоду здоров’ю потерпілого». Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправних робіт на строк до двох років, або обмеженням волі на той самий строк.

Правоохоронцями проводиться перевірка, встановлюються причини та обставини події. Слідчі дії тривають.

Заводський відділ поліції ГУНП в Миколаївській області

Нагадаємо, раніше ми писали: В детском городке «Сказка» ребенка ударило током на аттракционе

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button