Общество

"Ми – одна велика родина". З нагоди Державних свят відбулися урочисті збори колективу ДП «СК «Ольвія»

Сьогодні, 23 серпня 2017 року, відбулися урочисті збори колективу ДП «Стивідорна компанія «Ольвія» з нагоди святкування Дня Державного Прапора та Дня Незалежності України.

Про це повідомляє прес-служба підприємства.

Керівник ДП «СК «Ольвія» Руслан Миколайович Олейник, звернувшись до всіх присутніх з вітальної промовою, зазначив:

«Ми сьогодні зібралися з нагоди святкування Дня Державного Прапора та 26-ї річниці Незалежності України. День Прапора офіційно був затверджений Указом Президента України в 2004 році. Еволюція прапора сягає тисячі років, вже близько 200 років національний прапор має такі кольори. Тому напередодні Дня Незалежності України, в День Прапора, за нашою доброю традицією я пропоную підняти Державний Прапор».

 

З нагоди святкування Дня Незалежності України, за багаторічну плідну працю, значні трудові досягнення, значний особистий внесок у розвиток підприємства нагрудними знаками «Почесна відзнака Асоціації портів України «УКРПОРТ» нагороджені:

УСОВ Іван Петрович – ветеран підприємства, перший керівник портопункту «Октябрьск» (з вересня 1965 року до серпня 1982 року);

ПИЩАЛЬНИКОВА Раїса Петрівна – бухгалтер І категорії;

ЯЩУК Сергій Вікторович – інженер з охорони праці;

ЄРЕМЕНКО Віктор Борисович – слюсар з ремонту та обслуговування перевантажувальних машин.

 

Почесні відзнаки АПУ «УКРПОРТ» вручив начальник філії «Октябрьск» ДП «АМПУ», Віце-президент Асоціації портів України «УКРПОРТ» Андрій Юрійович Єгоров, який привітав колектив ДП «СК «Ольвія» зі святом:

«Дорогі колеги, друзі, соратники, портовики! Хочу привітати Вас з цим великим святом, побажати Вам щастя, здоров’я та виразити величезну вдячність від Президента АПУ «УКРПОРТ» Юрія Борисовича Крука за Вашу працю».

Також за сумлінну плідну працю, особисті трудові досягнення у професійній діяльності під час виконання службових обов’язків кращих працівників ДП «СК «Ольвія» нагороджено Почесними грамотами та Подяками.

 

Завершуючи урочисті збори колективу, Руслан Олейник подякував всім працівникам підприємства за працю та привітав зі святом:

«Дякую Вам усім за хорошу працю. Ми – одна велика родина. Я хочу побажати всім міцного здоров’я, мирного неба над головою, пишатися тим, що ми живемо у незалежній державі. З наступаючим святом! Добра, миру та всього самого найкращого!»

Нагадаємо, ми писали:

«Легенды порта «Октябрьск». Усов Иван Петрович — первый начальник портопункта;

«Никому мы Украину не дадим обижать». В СМП «Октябрьск» отметили День Флага и 25-ю годовщину Независимости Украины (ВИДЕО)

Читайте новини першими

Связанные статьи

7 комментариев

  1. Судя по фото присутствовало человек 50-60, и это вся великая Ольвия? Когда вы уже вывезете за границу всю Украину? Чтобы была одна пустыня как в КинДзаДза. Потом будете фиолетовыми штанами фарцевать.

  2. Какие тысячелетние корни??? Если бы ВЕЛИКАЯ ПРАВОСЛАВНАЯ РОССИЙСКАЯ ИМПЕРИЯ не распалась,про украинцев никто бы никогда не слышал. Такой нации нет. Есть только славяне.Пропоганда разделила нас на украинцев, россиян,белорусов. И хуже всего то что мы ведем войну. Только у нас гибнут молодые парни,а Россия использует хачье вонючее и евреев недолюдей.Жаль только нефть теперь дешево стоит,потому в РФ тоже жопа.Если бы уровень России был на уровне 2010 года,мы бы уже давно убили Пороха и начали сотрудничать с РФ, как было раньше.Запад использует нас как поле битвы с Россией. А наше население никому [censored] не нужно.Идет уничтожение.Только не прямое(Как делал Гитлер,хотя он жег тупых комуняк,поэтому ладно) а косвенное.Нам только дали возможность уехать в Европу не сдохнуть с голоду.А Украина превращается или в колонию или делится(будущем)Как Речь Посполитая.

    1. Маячня та демагогія! Такої держави як "ВЕЛИКАЯ ПРАВОСЛАВНАЯ РОССИЙСКАЯ ИМПЕРИЯ " ніколи не було. Українці були завжди, як би цього не перечили пропагандони кремля. До слов'ян, окрім ураїнців, білорусів, та деяких росіян, входять ще кілька народів, зокрема поляки, словаки, чехи, словенці, серби, хорвати, чорногорці, болгари та інші... Ми живемо й будуємо свою державу, незалежну від Кремля, у якого ми дійсно були колонією. Буваючи в Східній Европі я не бачив в тих країнах і згадки про "колонію", бо після виходу з під впливу Кремля вони дійсностали незалежними. Рівень життя в цих країнах зростає і це факт, тому нам потрібно брати з них приклад, а не хлопати себе вухами по щокам і сумувати за радянським ланцюгом та "залізним завісом".

      1. А ну-ка поведай как же вырос рівень твоего життя за 26 лет незалежности и за последних 3 с половиной годах в особенности. Не стесняйся, эмалированный, хвастайся, сколько раз машины сменил с 14-го года наши новую из автосалона, сколько недвижимости купил, в особенности в новостройках.
        Нужбо.

        1. В мене є що сказати, а ось тобі, "шарік", нема чого окрім гавкотні. Як би ти не міняв ніки, та все ж тебе видає твоя "кастрюля". За моє життя в мене було 3 машини і три квартири, а в тебе завжди буде будка.

      2. Мы никогда не построим независимою страну между Европой и Россией. В этом мире мы должны выбрать одну сторону: Прозападную или Пророссийскую политику Судя по общественному мнению страна разделена. И вот такая [censored] может привести к новой гражданке.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button