КультураОбщество

Колектив ПК «Корабельний» завітав до військових із святковою програмою

22 серпня, напередодні Дня Державного Прапора України та 26-ї річниці незалежності України, в рамках шефської допомоги за підтримки адміністрації Корабельного району Миколаївської міської ради та управління з питань культури та охорони культурної спадщини творчий колектив міського палацу культури «Корабельний» завітав із концертною програмою «З Україною в серці!» до 19 окремого полку радіо і радіотехнічної розвідки (особливого призначення) А3767.

Концерту передувала урочиста частина, у якій в.о. командира частини – Зубченко Руслан Миколайович привітав особовий склад зі святом, побажавши всім миру і злагоди, а також благополуччя усім родинам.

Далі начальник штабу – Запорощенко Юрій Володимирович зачитав наказ, згідно якого окремі військовослужбовці були нагородженні грамотами, деякі отримали подяки, а деяким присвоїли чергове військове звання «старший солдат».

Потім Борисенко Євген Леонідович довів до особового складу та всіх присутніх у актовій залі гарнізонного клубу святкове привітання від командувача Повітряних Сил Збройних Сил України. Знаково, що відкрили й закрили урочисту частину Державним Гімном України, який разом із фонограмою виконували військові.


Після помпезних слів при вітання слово взяла ведуча концерту – Ольга Ларькіна, яка оголошувала вихід кожного виконавця із особливою інтонацією у голосі, наголошуючи, що український народ, як ніякий інший, надзвичайно талановитий і творчий. Тож артисти порадували глядачів високохудожнім виконанням українських народних та сучасних пісень, а також танцювальними та акробатичними номерами, тим самим привітавши бійців з головними державними святами.


Свою творчість воякам дарували солісти: Тетяна Герман, Ірина Середа, Світлана Овсяннікова, Вікторія Заїка; учасники народного ансамблю бально-спортивного танцю «Фантазія» (керівник – Юрій Крижановський), чудовий танцювальний дует учасників молодшої групи народного ансамблю циганської пісні і танцю «Бахтале» (керівник Ірина Лесів) – Максим і Софія Пермінови, Вікторія Сульженко, солістка зразкового ансамблю сучасного танцю «Жемчужина» (керівник – Наталія Кобельчук), а також Юлія Воєнна та Марічка Щедрова, учасниці циркової студії «Баттерфляй» (керівник – Тетяна Зуєва).

Присутні під час концерту підспівували, гаряче аплодували і навіть танцювали з артистами. Теплі овації були цілком заслуженими, бо щирі пісні торкалися найпотаємніших струн души воїнів.
Участю у волонтерському концерті наш колектив заявив про свою громадську позицію, про готовність захищати Батьківщину доступною нам зброєю – зброєю мистецтва.

Завідувач гарнізонного клубу Анна Губинська вручила нашим артистам солодощі: смачне печиво та не менш смачні цукерки, які стали нам до снаги.

Загалом концерт пройшов драйвово і на високому рівні. За вже доброю традицією, яка склалася, на згадку артисти зробили спільне фото з бійцями-радистами.

За інформацією Максима Коровай, заступника директора
з культурно-масової діяльності ММПК «Корабельний»

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button