Происшествия

Невдалий "жарт" при спілкуванні з поліцейськими закінчився для чоловіка, що перебуває у розшуку, лікарнею

Близько 1-ої години ночі 21 серпня, під час пішого патрулювання на проспекті Центральному, інспектори побачили, що громадянин курить на зупинці громадського транспорту. Вони підійшли до нього, аби роз’яснити йому норми діючого законодавства щодо заборони тютюнопаління в громадських місцях.

На прохання охоронців порядку чоловік назвав свої анкетні данні, під час перевірки яких виявилось, що 42-річний чоловік вже більш, ніж півтора року, розшукується столичними правоохоронцями.

Спочатку він нібито погодився проїхати до відділу поліції, але коли почали йти до службового автомобілю, він різко почав махати руками та намагався схопити одного з охоронців порядку за формений одяг. У відповідь на нього довелось одягти кайданки.

Чоловіка доставили до відділу поліції. Туди ж невдовзі прибула і його дружина з документами. Виявилось, що чоловік вирішив пожартувати й назвав не свої анкетні дані, а доволі розповсюджене прізвище Петров. Перенервувавши, він попросив викликати йому швидку, адже, з його слів, йому стало зле. Лікарі на його прохання забрали його до медустанови, де він вирішив пройти обстеження.

Патрульна поліція Миколаєва

Раніше ми писали: П’яниці, що травили собаку на перехожих у Корабельному, ще й побили патрульного, намагаючись витягти в нього пістолет

Читайте новини першими

Связанные статьи

8 комментариев

  1. А мне понравилось....
    "Близько 1-ої години ночі, під час пішого патрулювання на проспекті Центральному, інспектори побачили, що громадянин курить на зупинці громадського транспорту."
    Я так поняла, что только в ночное время нельзя курить в общественном месте, а днём все курят на остановках и не только курят, и не ничего, патрульные проезжают мимо.

  2. Нельзя с 2008 года, Валера
    В общественных местах, рыло ты тупое
    В местах для куренья - кури

  3. Ку ку,учи законы, это административное нарушение, штраф полагается за это)

  4. Та бред сумасшедшего без документов кем не назовись все равно будут личность устанавливать

  5. в общественных местах нет и уже давно, но курильщикам плевать и всеравно ходят со своими сосками...

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button